umutkuzey demiş ki:evet ancak kral tv ye yaraşırdı o da oldu.hey yarabbim ya...bakalım daha rock müzik nasıl düşcek.umut kuzeye emanet etmişiz müziği.
Bu ne demek oluyor?
Dostum bu yazdığını sağlıklı bir kafayla yazdığına inanmıyorum. yada yanlış bir imajla dolaşıyorsun halkın arasında..Rock seviyorum diyorsan ve bu siteye girip yazı yazabiliryorsan,bu müziği seviyorsun ve yükselmesini istiyorsun demektir Doğru mu?Ben arabesk sanatçısı Mahsun Kırmızıgül bile olsam,Kral Tv ye Rock müziğin de bu kanalda daha fazla yer alması adına proje olarak bunu kabul ettirebilmişsem,senin bana hakaret değil teşekkür etmen gerek!albüm çıkarma fırsatı bulamayan nice başarılı grup,bu sayede kendini tanıtabilecek yada albüm fırsatı yakalayabilecek.Ayrıca Rock müziği emanet etmen için,senin bu müziğe hizmet etmiş birisi olman gerek,oysa ben ETİCİN diye bir Rock sanatçısı tanımıyorum..
Eğer bu müziği seviyorsan ve alternatif grupların çoğalmasını bu müziğin genişlemesini ve gelişmesini gerçekten istiyorsan,mantıklı eleştirilerini benimle paylaşabilirsin.Mesajını bekliyorum
Saygılar
Umut Kuzey
eticin demiş ki:umutkuzey demiş ki:evet ancak kral tv ye yaraşırdı o da oldu.hey yarabbim ya...bakalım daha rock müzik nasıl düşcek.umut kuzeye emanet etmişiz müziği.
Bu ne demek oluyor?
Dostum bu yazdığını sağlıklı bir kafayla yazdığına inanmıyorum. yada yanlış bir imajla dolaşıyorsun halkın arasında..Rock seviyorum diyorsan ve bu siteye girip yazı yazabiliryorsan,bu müziği seviyorsun ve yükselmesini istiyorsun demektir Doğru mu?Ben arabesk sanatçısı Mahsun Kırmızıgül bile olsam,Kral Tv ye Rock müziğin de bu kanalda daha fazla yer alması adına proje olarak bunu kabul ettirebilmişsem,senin bana hakaret değil teşekkür etmen gerek!albüm çıkarma fırsatı bulamayan nice başarılı grup,bu sayede kendini tanıtabilecek yada albüm fırsatı yakalayabilecek.Ayrıca Rock müziği emanet etmen için,senin bu müziğe hizmet etmiş birisi olman gerek,oysa ben ETİCİN diye bir Rock sanatçısı tanımıyorum..
Eğer bu müziği seviyorsan ve alternatif grupların çoğalmasını bu müziğin genişlemesini ve gelişmesini gerçekten istiyorsan,mantıklı eleştirilerini benimle paylaşabilirsin.Mesajını bekliyorum
Saygılar
Umut Kuzey
evet bu müziği seviyorum..ayrıca alternatif grupların çoğalmasını istiyorum..zaten sana karşı eleştirim bu yüzden.sağlıklı bi kafayla yazdım evet..hatta hafif bişey yazmışım..saygı duymuşum demek ki.duymasaydım çok acımasız eleştiriler yapardım..çünkü hak ediyosun.yaptığının rock müzik olmadığını düşünüyorum.bu müziği çok sevebilirsin..müzik yapma arzusu içinde olabilirsin.çok yetenekli de olabilirsin ama bunlar iyi müzik yapıyorsun anlamına gelmez.müziğini pop kulvarına da koysam beğenilcek bir müzik olmadığını düşünüyorum..
iki gitar sallamayla rock müzisyeni olnunmaz bunu anla istersen.
kral tv ye kabul ettirdim demişsin.bugüne kadar kral tv bizi kabul etsin diye rock müziği aşağılayan başka bir müzisyen görmedim...bir nejat yavaşoğulları bu ülkede mücadele vermiştir.niçin?müziğini kral tv gibi kanallara küçültmemek için..rock müziğin her yerde çalınmak gibi kaşıntısı yoktur..hatta tv lerde yayınlanmasın.rock müziği bana emanet edin de demiyorum böyle ucuz karşılıklar verme.çok savunmasız davranıyosun..ayrıca bana sen diye de hitap etme hakkına sahip olmadını düşündüğüm için sana siz diye hitap etme nezaketini göstermiyorum..
akıl sağlığımı düşündüğün için teşekkür ederim...
rock müziğin pazarlamacısı umut kuzey!!!!
saygılar sevgiler...
delikarakedi demiş ki:cevap yazmayarak kaçacağınımı sanıyorsun??? saydın isimleri zamanında en iyi rockçılar ve bu müziğe gönül vermiş insanlar elbette böyle tv lerde görerek dinlemedi! bence dediğin lafların arkasında durarak bana mantıklı bir cevap ver yazdıklarıma...
diyosun ki alternatif gruplar çoğalsın ama şölede olmasın böylede olmasın? tamam çoğalsın ama nasıl olucak bu iş! bunu söyle hani böyle istiyorum diye yazma yani ortalıkta. yapılmasın istedin her durum için fikrini belirtirsen yapılabilir ve kazandırılabilir. ki zaten sen eksi ve artı yönde çakışmış durumda kaldın!
şunu bilmeliyiz ki adamlar gün boyuda rock çalcak diye birşey yok. belli saatler aralığında rock müziğe yer veriyorlar ve adamlar program yapmaya başladı. günümüzde rock müziğin nekadar ilgi çektiği ortada oluyor bu durumda. adamlar elbette ticari kaygı duycaklar ve bu onların sorunu tamamıyla! belli saat aralında bile olsa ben sevdiğim rock gruplarını sanatçıların dinleyebiliyorsam kliplerini izleyebiliyorsam ne güzel,daha nolsun!
nejat yavaşoğullarının kendi sorunu deyip geçiştiriyorsun dimi! adamlar zamanında tv ye çıkmadan tanınmış dimi. ama şimdi artık reklam yapmazsan adını duyuramazsın! hertürlü şeyi ele alabilirsin,birşeyin reklamı yoksa adını duyamazsın bu zamanda. reklam yapan adını duyurmasını bilen kazanır!
demek kimse adnan şenses coverı yapmıyordu... senin dinledin zamanlarda da çok iyi cover yapanlarda vardı merak etme! o cover yapanlara nedemli! onlara lafın yokmu?? yoksa laf etmeye gücün mü yetmez!!!
hakaret edildi diyorsun dimi? ohalde şöle düşün! önce saygı duy hakart etmeki onu seven insanlarda sana saygı duysunm fikrine düşüncene saygıyla yaklaşıp olumlu olumsuz düşüncelerini yazsın!
hangi bir kanal ticari kaygı duymaz yahu!!! bu saçmalıktır... para kazanamazsa n asıl iş yapacak yahu??? o programlar nasıl ortaya çıkıyor... adam kazanıyor ki üretebiliyor! kazanamazsa nasıl üretsin! evet birçok program var yok deil...
bu programı kim sunarsa sunsun ben yine aynı şeylleri dile getircektim merak etme.