cidden link ler sakıncalı ayrıca insanların uğraşlarına emeklerine saygı göstermeyi desteklememiz daha doğru deil mi ondan soora bilmem kurban nie dağıldı demir demirkan niye albüm yapmıo nie yapsın ki adam
ThE_MaFFicK demiş ki:ya bu adamın sunuculukla uzaktan yakından alakası yok
katarockt demiş ki:yahu ben aslında sevmedigim ve desteklemedigim hiç bir isme yorum yapmam aslını isteyen olursa 🙂ama yorum yapmadan edemicem ..be umut kuzey !rock müzik yapıyomuşşsun! iyi anladık saygımız var herkese de,şu kral tv.de ki konuşarock diye tansiyonu sıfır programı neden yaparsın ki...çok gereksiz buldum iki kere denk geldim biri bulutsuzluk özlemi biri de emre aydın.valla ben bayıldım sonunda degiştirdim bu kadar tansiyonu düşük cok az program seyrettim.hayır rockçı dedigini böyle bilmem de ben...🙂
mavie demiş ki:katarockt demiş ki:yahu ben aslında sevmedigim ve desteklemedigim hiç bir isme yorum yapmam aslını isteyen olursa 🙂ama yorum yapmadan edemicem ..be umut kuzey !rock müzik yapıyomuşşsun! iyi anladık saygımız var herkese de,şu kral tv.de ki konuşarock diye tansiyonu sıfır programı neden yaparsın ki...çok gereksiz buldum iki kere denk geldim biri bulutsuzluk özlemi biri de emre aydın.valla ben bayıldım sonunda degiştirdim bu kadar tansiyonu düşük cok az program seyrettim.hayır rockçı dedigini böyle bilmem de ben...🙂
Senin tansiyonun düşmüş olmasın..Kesinlikle öyledir..Çünkü süper programlardı..Bulutsuzluk ve Hayko CEpkininki özellikle süperdi.. http://youtube.com/watch?v=Dry9aopn7W0 izleyin 😀