Arkadaşlar konuşaROCK programını severek izliyorum.Sevdiğim Rock sanatçılarını tanıma ve canlı performanslarını izleme imkanı buluyorum. Burada boş boş yazan ,sadece kendilerini iyi ve farklı hissetmeleri adına yaptıkları haksız ve gereksiz eleştirilerini üzülerek okuyorum.Neden iyi şeyler yapmaya çalışan bir insan için destek değil köstek olunmaya çalışılıyor.Bu şahıs 5 yıldır beğenen veya beğenmeyen olabilir(Kaldı ki ben bestelerini beğenen insanlardanım) sadece müziği ile var olmaya çalışıyor.Çıkıp orda burda abuk subuk popüler kültüre malzeme olmadı.Ve şu anda genç arkadaşlarımıza kendilerini anlatma fırsatı veren bir program ve Sevdiğimiz rock sanatçılarını konuk edip değer verdiği iki program hazırlıyor sunuyor.Hemen hemen bütün kanallarda rock sanatçılarına beyaz show, Zaga dahil sadece 5 dakika ayırırken sadece "Konuşarock" ve "Yüxekses te iki saat onları tanıma fırsatı buluyoruz.Az önce Mavi Sakal başlığını inceliyordum.Ve onların bu akşam "Konuşarock" programına konuk olduğunu öğrendim.Buradaki bir hayranı olduğum Mavi Sakal bateristi Murat Tümer in bu program ile ilgili yorumunu rock müziği adına bir şey yapmamış boş boş konuşan tüm arkadaşlara gönderiyorum.
""""scrotestical demiş ki:
ya herşeyi anladım da, Kral Tv mevzusunu çözemedim kafamda..
Herkese Merhaba,
Albüm lansmanından önce son konserimizi Cumartesi günü Trend Show'da verdik. Konserden 2 saat önce Telsim standını doluran herkese teşekkürler. Yeni şarkılara gösterdiğiniz ilgi bizleri çok mutlu etti.
Bu günlerde her an herşey değişebilir arkadaşlar , o yüzden gerek bu forum'u gerekse MAVİSAKAL web sitesini takip etmenizi rica edeceğim.
"scrotestical" çok yerinde bir soru sormuş. Geçen gün aynı soru başka bir şekilde plak şirketimizde de geldi. Neden çıkıyoruz bu programa??? Dikkatinizi çekerim, bu kanal'a demiyorum.... Bu programa???
Bazısı diyorki: "yeterince rating almayan bir programa çıkmayın"
Bizde diyoruzki: "Hiç farketmez. Bir kanalda, bir arkadaş, tek başına savaşarak bir rock programı hazırlamaya çalışıyor aylardır. Çalıştı, didindi programını öğleden sonra abuk bir saatten Cuma gecesine aldırdı. Her hafta genç grupları programına çıkartarak ulusal bir kanalda tüm Türkiye'ye tanıtmak için çabalıyor çocuk. Sonra tanınmış gruplara davetiye çıkartıyor, insanlar rating'i düşük diye destek olmuyorlar.... "
Bz mi???
Seve seve gideceğiz KonuşaRock'a... Bu genç bir adama destek için. Aylardır yılmadı ve programını her geçen gün daha düzgün bir format'a oturtmak için çabalıyor, her türlü imkansızlığa rağmen. Eğer bizler destek olmazsak ileride çok düzgün yerlere gelebilecek bir rock programı kaldırılacak yayından. Zaten kaç tane varki?"
Bu soru için teşekkür ederim "scrotestical".
Yakında görüşmek üzere.
Sevgiyle,
M.
"""""""""