L lhectorl 4 Temmuz 2010 #481 "Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz evlat" selçuk yöntem - devrim arabaları
Atalay 4 Temmuz 2010 #482 Bir yabancı komedi dizisinden alıntı, ancak ingilizcesi komik oluyor: "There are 3 rings in life; engagement ring, marriage ring, and suffering!"
Bir yabancı komedi dizisinden alıntı, ancak ingilizcesi komik oluyor: "There are 3 rings in life; engagement ring, marriage ring, and suffering!"
Purgatory 2 Eylül 2011 #483 Geçen gün The Bank Job'u izliyordum ki, fena halde hazırlıksız yakalandım: + Interesting date, 1665. You all know what year that was, don't you? - The last time West Ham won the cup? Ahahah içerik bizi üzse de baya bir güldüm, çok ince görmüş. 😀
Geçen gün The Bank Job'u izliyordum ki, fena halde hazırlıksız yakalandım: + Interesting date, 1665. You all know what year that was, don't you? - The last time West Ham won the cup? Ahahah içerik bizi üzse de baya bir güldüm, çok ince görmüş. 😀
mastodon 4 Eylül 2011 #484 Hoz Fuzz filminden.. Nicholas Angel: Oy! When's your birthday? Underage Drinker #1: 22nd of February. Nicholas Angel: What year? Underage Drinker #1: Every year! 🙂
Hoz Fuzz filminden.. Nicholas Angel: Oy! When's your birthday? Underage Drinker #1: 22nd of February. Nicholas Angel: What year? Underage Drinker #1: Every year! 🙂