ucar demiş ki:filmin içeriği ve üslubu gerçekten de entellektüel beyinlerin eseri olduğunu gösteriyor.sonunda halkın devletten daha güçlü olabileceğini belirtmesi çok hoşuma gitmişti.insan bir anda havaya girip yürüyün lan heeyyttt diye bağırası geliyor.bir de enteresandır bu filmi izledikten sonra sigarayı bırakma kararı almıştım ama bırakamadım zaten neden bırakma kararı aldığımıda bilmiyorum.
Foseptik_Cukuru demiş ki:ama sonra bi bakmışsın hala ağzında sigara var.yine bırakamamışsındır ....ucar demiş ki:filmin içeriği ve üslubu gerçekten de entellektüel beyinlerin eseri olduğunu gösteriyor.sonunda halkın devletten daha güçlü olabileceğini belirtmesi çok hoşuma gitmişti.insan bir anda havaya girip yürüyün lan heeyyttt diye bağırası geliyor.bir de enteresandır bu filmi izledikten sonra sigarayı bırakma kararı almıştım ama bırakamadım zaten neden bırakma kararı aldığımıda bilmiyorum.[/quote
Valla aynı şeyleri ben dicektim sigara konusu dışında..haaa bak merak ettim şimdi sigarayı bırakma kararı ne alaka? diye sormadan edemiyorum kendi kendime.Hani filmden etkilenmişin dicem ama filmde de bunun için etkilencek bişey yok..Allahalah.. 😆 Siagarayı bırakmak isteyen arkaaşlar constantine i izlesin...Film bitene kadar size 2 paket sigara içirtir ama sonunda "bu sefer bırakıyom lan bu mereti..Bunun yerine sakız çiğnicem..Bak gonstantin gibi bi keş bilem bıraktı ben mi bırakamıcam peh!!" dedirtiyo.. 😆 😆 😆
oykutonik demiş ki:filmin dvd si çıktı mı bilen var mı?