punkserkan demiş ki:voodoo yu çok özledimmmmmmmmmmmmmmm 🙁
hadi canım sende 🙂
punkserkan demiş ki:voodoo yu çok özledimmmmmmmmmmmmmmm 🙁
morcu82 demiş ki:bi haberim var, geçen gün Voodoo' nun bascısını TRT' de yayınlanan bi programda, sanırım eski grubuyla çekmiş olduğu bi klipte gördüm, gözlerim beni şaşırtmadıysa :roll: . Klip dönüyo yani, 😉
Hadi ya,gelirim ben de 😆 😆Voodie demiş ki:ben de sizleri çok özledimmmm :!: !!!! çok yakında bu hasret biteceekkk
VooDoo kısa zaman sonra tekrar sahnelerde olacak.. 😉 bizleri unutmamış olan tüm dinleyicilerimize sevgiler selamlar arkadaşlar 😉
TubeScreamer demiş ki:Hadi ya,gelirim ben de 😆 😆Voodie demiş ki:ben de sizleri çok özledimmmm :!: !!!! çok yakında bu hasret biteceekkk
VooDoo kısa zaman sonra tekrar sahnelerde olacak.. 😉 bizleri unutmamış olan tüm dinleyicilerimize sevgiler selamlar arkadaşlar 😉
punkserkan demiş ki:selamlar.....Voodoo bu hafta sahne alamıyacak (bayram nedeniyle)
Pazar Kanca sahnei alicak
Pzaratesi de DETONE sahne alicak....
Öteki hafta aynen Voodoo programlari kaldigi yerden devam edicek uyarmadi demeyin..8O
Kanca ve Detone ye teşekurlerimizi sunariz .(biras konik oldu ama neyse hehe) 😉
yico demiş ki:Aaa! tebrik ederim, Başarılar dilerim, iyileşir iyileşmez dinnemeye geliciim. Özlemişiz Begüm hanım'ın sesini..
tRibaLL demiş ki:arkadaşlar sizde bnm gibi bi hata yapmayın.. :!: bende vodoo'yla 2 hafta önce tanıştım.. tabii ki ismini ve bayaa ii olduklarını çok duydum... 😉 mükemmeller... tek kelimeyle... o yüsden dinlemeyenler mutlaka bu zevkle bi tanışsınlar...
bi şebnem ferah manyağı olarak.. şebnemin şarkılarını kimselere yakıştıramasken.. begüm süpper yorumluossun... 😛 çok keyifli bi prodram.. pazar ve pazartesi günleri akşam yapilacak daha keyifli bi aktivite düşünemiorrum... 😀 yapışştıım ... 😉 yandınısssssss 😆 😆 😆