yarın Voodoo gunu arkadaşlar...haberiniz ola....sonra yok komutanım ben duymadim ben görmedim bilmem ne bahenelerle gelmeyin bana... :twisted:
Voodoo adina en derin tesekkurlerimizi sunar her zaman bekleriz 😉splash8 demiş ki:Pazartesi nihayet bende dinledim ..bahsettikleri kadar varmiş süperler bence...Grup zaten saglam...ama en iyisi tabiki solist...başarılarinizin devamini dilerim :roll: Bundan sonra iyi bir Voodoo dinleyicisi olacagim... 😉
zafmasapan demiş ki:amaaan hep wıdıwıdı, vodoo nerde hani...vada vada..büyü müyü ama hiç büyürk' ten çaldıınızı görmedik.
zafmasapan demiş ki:amaaan hep wıdıwıdı, vodoo nerde hani...vada vada..büyü müyü ama hiç büyürk' ten çaldıınızı görmedik.
cok zekice.Voodie demiş ki:zafmasapan demiş ki:amaaan hep wıdıwıdı, vodoo nerde hani...vada vada..büyü müyü ama hiç büyürk' ten çaldıınızı görmedik.
ehe ben anladim galba :idea: , björk istiyosun sen 😆 valla neden olmasin onerilere her zaman acigiz 😉
mantıklı.haklısın,farklısın.punkserkan demiş ki:zafmasapan demiş ki:amaaan hep wıdıwıdı, vodoo nerde hani...vada vada..büyü müyü ama hiç büyürk' ten çaldıınızı görmedik.
zafmasapan bi yazi olmuş bence bu!
arkadaşın olduğumu nerden bildin?kafadan hep sarhoşum zaten.bazen geliyorum dinliyorum sizi ,begeniyorumda.euphonic demiş ki:zafmasapan demiş ki:amaaan hep wıdıwıdı, vodoo nerde hani...vada vada..büyü müyü ama hiç büyürk' ten çaldıınızı görmedik.
Arkadaşım sarhoşsun heralde ne dediğini anlamadım. Pazar ve ertesi beri blues bar'dayız bekleriz.
CaglarHepterlikci demiş ki:Bu hafta beraber calıoruz sanırım 🙂