CaglarHepterlikci demiş ki:Bu gece de Voodoo gecesi herkesi bekliyoruz..
Ya çok özledim sizleri be en kısa zamanda İzmire gelip dinlemek istiyorum ya da siz Ankara'ya gelsenize 😀 Barlar müzik neymiş görsünler bakalım 😀
CaglarHepterlikci demiş ki:Bu gece de Voodoo gecesi herkesi bekliyoruz..
WhinginWoman demiş ki:Efendiiim, geldik, izledik, begendik... Gec kaldigimi dusunuyorum Voodoo icin.. Caglar'dan oncesini bilmedigim icin yorum yapamayacagim ama uyum yerindeydi, gayet basariliydi bence. Ben asil kameranin yanimda olmayisinda uzuluyorum, Begum'u davulda, Serkan'i gitarda, Caglar'i vokalde ve ne enteresan,Ozgur'u bassta 😆 kaydetmeyi kacirdigimiz icin... Sevgiler, yine gorusmek uzere...
ps, Ozgur'cum, sagol!!!!
punkserkan demiş ki:WhinginWoman demiş ki:Efendiiim, geldik, izledik, begendik... Gec kaldigimi dusunuyorum Voodoo icin.. Caglar'dan oncesini bilmedigim icin yorum yapamayacagim ama uyum yerindeydi, gayet basariliydi bence. Ben asil kameranin yanimda olmayisinda uzuluyorum, Begum'u davulda, Serkan'i gitarda, Caglar'i vokalde ve ne enteresan,Ozgur'u bassta 😆 kaydetmeyi kacirdigimiz icin... Sevgiler, yine gorusmek uzere...
ps, Ozgur'cum, sagol!!!!
pazar gecesi (dün) özgürü de gitara aldık 😆
splash8 demiş ki:Valla yeni gitarci da çok hoş olmuş bence... zaten grup elamanlarindan yetenek fışkırıyo...herkes her estrumanı biras çalabilio herhalde ne gusel yaaa çok eğlendik ellerinize saglik...
Pazar pazartesi yapilacak en iyi iş Voodoo yu izlemek herhalde diye düşünüyorum..saygilar 😉
dogusksk demiş ki:Herkese selamlar sizin forumunuzdaki ilk mesajım ve bunu atmamın nedeni ise bu akşam kısa sürede olsa beriye girip çıkmamdı. Sahnede muhteşem bi ses ile karşılaştım ilk dinleyişimdi sizi. Kutluyorum bütün grup elemanlarını, önümüzdeki hafta kesinlikle programınızı baştan sona dinlemek istiyorum..