KaRaBaSH demiş ki:kennacım,
1. madde demek oluyor ki tüpten geçen akım onu cayır cayır yakmasa da ısıtabiliyor. yani tüp gerçekten tonu etkilemekte.
2. madde demek oluyor ki bu yanmama durumunu biraz sevimli hale getirmek için oralarda led yakıyorlar 🙂
3. madde = lamba tonu düşündüğümüzden daha fazla etkiliyor 😀
portiexc demiş ki:bugune kadar gt8,pod xt, xt live, gnx 2 vs elimden gecti vox la cok mutluyum
buda fikir verir heralde merak eden olursa
http://www.youtube.com/watch?v=ABuLILqzPcs
Reeve demiş ki:arkadaslar kendime degilde arkadasa dusunuyoruz bu aletlerden. SE modeli degilde en son cikan LE modelini sifir olarak 750 ytl civarina alma imkanimiz oldu garantisi vs herseyi dahil, sizce iyi bir fiyat mi? pisman olmayalim :?:
Reeve demiş ki:arkadaslar kendime degilde arkadasa dusunuyoruz bu aletlerden. SE modeli degilde en son cikan LE modelini sifir olarak 750 ytl civarina alma imkanimiz oldu garantisi vs herseyi dahil, sizce iyi bir fiyat mi? pisman olmayalim :?:
g-system demiş ki:Reeve demiş ki:arkadaslar kendime degilde arkadasa dusunuyoruz bu aletlerden. SE modeli degilde en son cikan LE modelini sifir olarak 750 ytl civarina alma imkanimiz oldu garantisi vs herseyi dahil, sizce iyi bir fiyat mi? pisman olmayalim :?:
abi nerden aldın o fiyata ben izmirde aradım ama bulamadım 15 güne gelmez dediler 🙁
fena fiyat değil sanırım , tonelab le türkiye ye gelmiş mi nerde var?Reeve demiş ki:arkadaslar kendime degilde arkadasa dusunuyoruz bu aletlerden. SE modeli degilde en son cikan LE modelini sifir olarak 750 ytl civarina alma imkanimiz oldu garantisi vs herseyi dahil, sizce iyi bir fiyat mi? pisman olmayalim :?: