gogostar demiş ki:Boss Amerikan değildir...
Benim merak ettiğim, lamba ısınıp gerçekten ışık veriyor mu? Yoksa lambanın altında görsel amaçlı bir LED mi var?
9 volt ve 3 amper'in o lamba için yetersiz olduğu kanısındayım...
wahchi demiş ki:ya sitelerde araştırıyom fazla effect yok gibi sanki bilgisi olan varmı
KaRaBaSH demiş ki:wahchi demiş ki:ya sitelerde araştırıyom fazla effect yok gibi sanki bilgisi olan varmı
yav 11 tip delay 11 tip reverb 11 de modülasyon üstüne bir de 16 tip pedal simulasyonu neyinize yetmiyor 🙂
kenna demiş ki:KaRaBaSH demiş ki:wahchi demiş ki:ya sitelerde araştırıyom fazla effect yok gibi sanki bilgisi olan varmı
yav 11 tip delay 11 tip reverb 11 de modülasyon üstüne bir de 16 tip pedal simulasyonu neyinize yetmiyor 🙂
😀
kontraktr demiş ki:Aynı anda 4'den fazla efekt kullanılamıyor sanırım. Yani hemen hemen her tonda olması gereken, comp.+reverb+gate.. Bunlar etti üç.. Yanına bir de wah koyalım. Tamam 4 oldu. Modulasyon efektlerine yer kalmadı iyi mi 🙂 Bırakın henüz solo tonu için delay bile koymadık yani.. Bunları da düşünmek lazım. SE'yi deneme şansı buldum, tonlarına bir şey demiyorum ama, hiç olmazsa compresor ve wah olayını ayırmaları gerekiyormuş. Nasıl Pod Xt serisinde gate, comp, wah, ayrı ise burada ayrılsa baya iş yapar..
Türkiye fiyatı 500€'dur. Gayet uygun fiyat..