bu aleti gerek harmony central forumunda, gerekse diğer forumlarda bayaa bir aradım sordum...
hani 1-2 forumda adamı vardır, fanları vs. vardır falan derim ama genel kanı öyle göstermiyor, müziktek.net'de de var youmlar bir okuyun isterseniz...
cavit bu alet gerçekten diğerlerindenn farklı...
hatırlarsanız 1 ay önce dragonscacher( kesin yanlış yazım :mrgreen: ) nickli arkadaş bunun se olmayan masaüstü versiyonunu 370$ a satıyordu foot pedal hariç...kendisine ö.m. den bir kaç soru sordum, malum eleman bu güne kadar forumda nerdeyse herkese alet sattı, bu yüzden satacağı ürünü yalan yere övmek gibi bir huyu olacağını pek sanmıyorum doğrusu...
kendisi tüpü mesa boogie yugoslav mıydı, çekoslovak mıydı, herneyse işte....tüpü bir mesa boogie tüpüyle değiştirmişti, eski tüpü de bereberinde verecekti...
tüpün değişmesinin sese kesinlikle etki ettiğini söyledi..daha önceki tüpe nazaran gainde biraz daha yükselme ve keskinlik olduğunu söylemişti...
yine müziktek forumunda okuduğuma göre, tonu analog sistemlere çok yakın, bu yüzden podlarla gt8 lerle yaptığımız gibi efeti döşeyip iyi çalıyormuş numarası yapmak bu alette pek mümkün değil...örneğin (bunu bizzat denedim) bir gt8 de yaptığım sweep direk amfiye bağlı gitarla yaptığım sweep'ten çok daha hoştu...el aynı el, teknik aynı teknik, çalan aynı hödük :mrgreen: .....işte bu pedal da da böyle bir özellik var...
efekt yelpazesi ve amfi simülasyonları ne yazık ki bir gt8 deki kadar fazla değil (se versiyonunda 8 tane fazlaydı sanırım)
yanlız tabii ki de bu bir zevk meselesi, ben de son derece merak ediyorum, denemekte fayda var....