SupHomie demiş ki:Kenna mg30la iyi sonuç alabildinmi tonelabdan merak ettim ben nefret ediyorum mg30umdan da :d
gogostar demiş ki:Ben tatmin olmadım cevaptan, fleman hakkında cahil olduğum için bana onu ve hesabını anlatman lazım... 😀
kenna demiş ki:SupHomie demiş ki:Kenna mg30la iyi sonuç alabildinmi tonelabdan merak ettim ben nefret ediyorum mg30umdan da :d
Anfiler hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığım için Mashall diye gidip almıştım mg 30 u 😀 Gerçi gün geçtikçe marshall anfilerin her türlüsüne kıl olmaya başladım o ayrı konu. Tonelab ı Mg30 dan başka bir sistemde deneme şansım olmadı elimdeki imkan şu an böyle. Seslerinden memnunum ama. Asıl bir mixer a girip denemek gerek.
gogostar demiş ki:cavo demiş ki:ben pod u sattım arkadaşlar.sattığım aletin neden taraflı savunayım ?
ben gerçekten tone lab ı denemek istiyorum.hatta finallerim bitsin bor müziğe bir uğrayacağım.lambalı amfi almayıp bunu bile alabilirim beğenirsem.neden olmasın.sonucta line6 babamın markası değil.ama internetten okuduğum yorumlarda bu aletlerin birbirinden pek farkı olmadığı kanısına vardım.oı tüpte pazarlama stratejisi bence.rp nin de tüplü modeli var.hibrit amfide kullandım.acıkcası tüp tüp görevi değilde sekil görevi yapıyor böyle aletlerde.zaten burada yazan kaç arkadaş tonelab kullandı ? ama ben pod kullandım ve gayet iyi bir alet olduğunu biliyo4rum ama vintage ton almakta sorumnlar yasadım pod da.bence daha çok hard rock ve metalci işi.istediğim tona yaklastım pod ile ama alamadım.
birde mükemmel processor yoktur.hepsi oyuncak 😀 vox u efsneleştirmenin anlamı yok.o amfi modellerini vox ad50vt de denedim ben ve hosuma gitmedi.çaklınızda bulunsun aynı amp modellemesi var ad50vt dede.ama ben yinede gidip deneyeceğim bu aleti.
evet itiraf ediyorum line6 dan para aldım 😀 alla alla .ömründe vbu processorleri sadece vitrinde görmüş arkadaşlar bile kullananlarda çok konusuyor bu forumda.bakın bakalım nerede pod vox u döver vox pod u döver dedim 🙂 canı sıkılan satasıyor kardeşim 🙂
param olsada kendime ve size a class lambalı amfiler alayım da hepimiz su baslıkları çöp kutusuna atarlım 😀
not :
freerocker mesajları aynı anda yazmıssın.cevabını sen sormadan vermişim 😀 umarım ne demek istediğimi anlarsınız.
Cavit'im bence 3. POD siparişini vermişsindir sen... Allah nasip etmedi ayrılmayı.
Amacım sataşmak değildi, iyi niyetimi sen de biliyorsun ancak sırf POD'la kıyaslama yapınca ortaya sataşma malzemesi çıktı... 🙂
A Class? Sağol, hiç gerek yoktu...