Son bir kez Cavit'ime cevap vereyim...
Sanırım mimik falan yapamadığımız için (smiley bir yere kadar) yanlış anlaşıldım. Seninle en ufak bir sorunum yok ki benim... 2-3 defa alıp satma durumlarında takılıyordum sana sadece, (hatta bunları msnden bile yazdığımı hatırlıyorum)"sen şöylesin, böylesin, lanet bir adamsın" demedim ki, demem ki... Zaten ne alıp ne satıyorsak büyük ihtimalle kritiğini msnden görüşüyoruz... Forumdaki hiçbir yazımı da art niyetle, seni karalamak için vs. yazmadım. Tekrar tekrar okursan, iyi niyetle yazdığımı da düşünürsen daha iyi anlarsın... Son zamanlarda üzerine falan gelmedim, rahatsız olduğunu bilsem bu kadar yazmazdım... 🙁
VOX AD50VT'den yoa çıkıp Tonelab serisini yorumlamayı uygun bulmuyorum. Çünkü sadece Valvetronix mi (reaktör mü nedir) devresinin aynı olduğundan bahsediliyor. İki aletin parametreleri ve özellikleri arasında dağlar kadar fark var...
Ayrıca haksız olduğum da ortaya çıkmadı. Ben sadece lambanın ısınıp, kızarıp, ışık çakartıp çıakrtmadığını sordum ve böyle olacağını sanmadığımı yazdım. Esas altını çizmek istediğim şey (ilk mesajımda da var) lamba altında LED olup olmadığıydı(zaten lambanın tona etki ettiğini ben de savundum). Bu forumdaki Tonelab sahipleri kısır mesajlar yazdılar. Yetinmedim, yabancı forumlarda lambanın altında LED olduğunu okudum (Tonelab sahipleri yazmışlar), hatta bazıları Vox'un kendi sitesindeki fotoğraflardan da de bu LED'(ler)in göründüğünü söylemişler ama ben seçemedim (fotoğraflarda dijital oynamalar var gibi, farklı ışık geçişleri var.). LED'in amacı yabancıların deyimiyle "glow" efekti vermek.
Aynı hadise bendeki Rocktron Silver Dragon'da da mevcut. 13V ve 1A'lik adaptör kullanıyorsun, lamba ışıldamıyor, altta turuncu (amber) LED yanıyor. Lambayı değiştirince tonlar değişiyor...
Vox'un Bulldog Distortion pedalında da mavi LED kullanılmış... Benim anlatıp öğrenmek istediğim buydu... Yoksa bilmediğim şeyler hakkında konuşmayacağımı benden iyi bilirsin...
Sanırım gerilecek fazla bir durum kalmadı, başlık da benim yada bizlerin yüzünden kilitlenmesin. Amacım kargaşa yaratmak değil...
İyi akşamlar...