protein tozu veya aminoasitle aşırı şişmiş kaslara sahip olamazsın bunlar sadece yeterince beslenemeyen kişilere verilen besin takviyeleridir.Kimse protein tozuyla şişmez,anabolik steroidlerle protein tozunu karıştırmayın.
Sevgili arda l-carnitine oneririm yag yakimini hizlandirmak icin. Likid olanlar kapsullere oranla daha etkilidir. Cardiodan 5dk once alip saglam bir cardio ile kisa zamanda etkin sonuclar alabilirsin. Yalniz 15 tupten fazla kullanmamani oneririm bunlar karacigeri ciddi yoran urunlerdir. Benim gibi takviye karsiti biriysen nane ile limonu mixerden gecirip su ile karistirip antrenman esnasinda bunu da alabilirsin.1 Aydır spora devam . 4 kilo vermeyi başardım bile ancak beslenmeye destek bir supplement arıyorum bende . Yada yağ yakıcı olabilir . Headline burner ucuz ancak insanlar kötülüyor hakkında fikri olan varmı aramızda ?
Sevgili arda l-carnitine oneririm yag yakimini hizlandirmak icin. Likid olanlar kapsullere oranla daha etkilidir. Cardiodan 5dk once alip saglam bir cardio ile kisa zamanda etkin sonuclar alabilirsin. Yalniz 15 tupten fazla kullanmamani oneririm bunlar karacigeri ciddi yoran urunlerdir. Benim gibi takviye karsiti biriysen nane ile limonu mixerden gecirip su ile karistirip antrenman esnasinda bunu da alabilirsin.
Sağlam bir cardio yapınca zaten yağları yakar insan bu bahsedilen ürünü neden alıyoruz peki?
İslemi biraz daha hizlandirmak icin
Isi bilen belli oluyorBelirli bir spor geçmişi olmayan insanların büyük bir hırsla bu tür desteklere başvurmasına karşıyım tabi ki ancsk bir müddetten sonra gerekmiyo değil günlük protein ihtiyacını doğal beslenerek karşılamayı geçtim antremandan sonra kana hızlı karışması için bile gerekli kanaatimce( spor geçmişim var). Herhangi bir öneride bulunacak arkadaş yok sanırım.
Off o ağrılar yok mu 🙂 Adamı hayattan sogutur. Darbe muhabbetine spor salonu ararken 2 haftada kaslarım hamlamış. Biceps workout'tan sonra sol kolumu açamadım 🙂Aileye ben de katıldım. 🙂
Henüz ilk haftayı atlattık, başlangıç ağrıları kalmadı. Yola devam XD