bikereaksatınca gerisi geliyor. hiç aksatmaman lazım bence😀 ne durumdasın şuanda bilgilendirme yaparsan seviniriz yani. ben 2 kere bitirdim p90x programını 🙂abiler ben de bugün itibariyle p90a başladım 90 gün sonra yani on mayısta bir videom olacak. o videoda şimdiden o güne kadar ki tüm fotoğrafları gün gün çekip videolaştıracağım. ne kadar işe yaradığını hep beraber görücez...
kanat için barfiks çekdumbell ile kanat kası yapmak için hangi hareketler yararlı olur ?
abiler ben de bugün itibariyle p90a başladım 90 gün sonra yani on mayısta bir videom olacak. o videoda şimdiden o güne kadar ki tüm fotoğrafları gün gün çekip videolaştıracağım. ne kadar işe yaradığını hep beraber görücez...
Arkadaslar protein tozu kullanip (kronik rahatsizligi olmayip) herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşan var mı ? Dipnot: Kafasina gore degil de antrenör kontrolunde doz alip zararını goren yazarsa sevinirim
çok iyi açıklamış.Üniversitedeyken 2 yılımı verdiğim ve Bursa Classic Body'de 4. Derecesi aldığım spor dalıdır. Amacım övünmek değil sevgili sanat sever arkadaşlarımı bilgilendirmektir. Vücut gelişirken vücut sağlığınızı geriletmemenizi dilerim. Özel takviyelerin çoğu nişasta ve tuzdan oluşmakla kalmayıp cebinizi incelemekten birşeye yaramaz. Ileri derecede bu sporla uğraşmak istiyorsanız maalesef ilaçsız bu düşünüz gerçekleşemez. Lütfen sağlıklı kalalım , sağlıklı bir yaşam dilerim Gönül Dostları!