her türlü şarkı önerinize açık olduğumuz gibi onların akibetleri hakkında da bilgi vericez merak etmeyin. 🙂 ben her türlü şarkı önerisini grup arkadaşlarıma iletiyorum, onlar da zaten görüyorlardır forumdan. 🙂
wanted_keyboard demiş ki:her türlü şarkı önerinize açık olduğumuz gibi onların akibetleri hakkında da bilgi vericez merak etmeyin. 🙂 ben her türlü şarkı önerisini grup arkadaşlarıma iletiyorum, onlar da zaten görüyorlardır forumdan. 🙂
kardeşim, suatım sağolasın msjın için 😀 ezik chet tonunu sadece sahnede değil, tüm projelerde kullanmaya devam edicem 😀 hiç merak etme 🙂GoneInsane demiş ki:görürüm ki wanted almış yürümüş sanal alemde... Bi mesaj çakayım dedim size canlar... öpüyorum hepinizi ve evren'den sahnede "Ezik Chet" tonunu hayata geçirmesini bekliyorum 🙂
bi bakalım :roll: 😀darken_blacken demiş ki:birkaç önerim daha olacak..
Gary Moore - All Your Love
Placebo - Song To Say Goodbye
Muse - New Born
Muse - Uno
Raul Midon - State of Mind
Alicia Keys - Fallin'
biraz karışık oldu farkındayım 😀 .. kesinlikle müzik bilgisinden yoksunum dolayısıyla size uygunlugu hakkında en ufak bir fikrim yok.. sadece dinlemek isterim..
if demiş ki:ben beğendim........
aslına bakılırsa bunun biraz yaşlada alakası var tabi.çünkü rainingmen benim çocukluğumun parçası diyebilirim.gerçi bi kaç sene önce spice girls'ün bi üyesi tekrar coverladı sanırım o yüzden yeni nesilde bilir parçayı.kısaca güzel olmuş yani
arkadaşlar bunun yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. 80 lere ilgi duyan insanların sayısı gün geçtikçe artıyor.. yani o şarkılar yapıldıktan sonra doğan biçok insan o müziklerde buluyo kendini ki haklılar 😉wantedvocal demiş ki:if demiş ki:ben beğendim........
aslına bakılırsa bunun biraz yaşlada alakası var tabi.çünkü rainingmen benim çocukluğumun parçası diyebilirim.gerçi bi kaç sene önce spice girls'ün bi üyesi tekrar coverladı sanırım o yüzden yeni nesilde bilir parçayı.kısaca güzel olmuş yani
walla ben de beğendim. söylemekten de çok zevk aldım. herhalde aynı yaşlardayız seninle 🙂 its raining man 1980lerin başında "the weather girls" tarafından söylenmiş ilk defa. sonra geri halliwel "bridget jones'un günlüğü"nün soundtrack'i için söylemiş. böylelikle gençliğe yeniden ulaşmış oldu şarkı. beğendiyseniz yorumumuzu ne mutlu bize 🙂