G
guitarfreak
ayrıca sercanı kişi olarak da tanıyorum ,çok da severim kendisini , herhalde hatlarda bi karışıklık oldu...
roxanne demiş ki:bu benim uğursuzluğum her halde..hangi foruma bişi yazsam orda olay oluyo kardeşim.....
pastorius demiş ki:sanal ortamda değişik isimlerde üyelikler alıp bu foruma yazı yazan(beanfeat veya sercan veya insan menajer veya bi kız her kimse) insanlarla uğraşmak veya tartışmak istemiyorum.sadece bir şeyler yazmak istedim.çok klişe bir laftır ama gerçekten biz eleştiriye açık müzisyenleriz.yıllardır hepimiz müzisyenlik yapıyoruz ve bar ortamını veya müşterisini iyi biliyoruz.buna rağmen piyasada çok fazla çalınmayan jamiroquai,sting,michael jackson,joss stone hatta justin timberlake,destinys child,britney spears gibi isimlerin parcalarını coverlıyoruz.kısacası bu tarz bir repertuar seçtiğimiz için insanlar bizi eleştirebilir,bizim tercihimiz olan müzik onların hiç dinlemediği ve sevmediği müziklerde olabilir.bunu açıkça dilegetirmeye herkesin hakkı vardır.ama söylediğim gibi bu repertuar son derece bilinçli şekilde seçilmiştir ve tarz olarak asla değiştirilmesi düşünülmüyor.insanların kafasındaki kalite kavramı bu müziğin tarzıyla ilgiliyse yapabileceğimiz bişey yok bizim tarzımız bu.ama yok kalite kavramını bizlerin müzisyenlikleri için kullanıyorlarsa bizi eleştirirken biraz daha sakin olmalarını öneririm.hiçbir zaman başka insanların müzisyenlikleri hakkında atıp tutmayı sevmeyen bi grup olduk ve bizim müzisyenliğimiz hakkında da kimsenin atıp tutmasına izin veremeyiz.
çağıl hakkında yazılanlara hiç cevap verme gereği bile duymuyorum.çünkü ben hayatımda bu kadar tabansız,gereksiz ve zavallı bi yazı görmedim."sahne" kavramının,"solistlik" kavramının ne olduğunu uzun uzun yazmaya gerek yoktur sanırım.çok yazdım yoruldum................