AlfaHeliX, Ibanez AXS32 harbi çok güzel gitar ama fiyatı biraz yüksek. Önceden düşünmüştüm bu gitarı Zuhal'de (Ankara) 490euro dediler, peşinde indirimle 440euro falan oluyor. Internette, yabancı sitelerde 400$ civarı. Bilmiyorum İstanbul'daki fiyatı nedir de sanırım Washburn x50 yerine bunu alıcam.AlfaHeliX demiş ki:kara_koncolos baba bi gitar daha buldum ibanez bugun meydandaki zuhalde gordum... alet bu veya biraz degisigi http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=AXS32 guzele benzio tremolo felan yok lp variii bi gitar... fiyatini soramadim cok kalabalikti..
bide o kalabalikta adama bikackere bisey sordum en sonunda beh dicek diye soramadim... bu arada karar verdim su marshall in cayir cimen amfileri varya 2W (5W ta varmis..) onlardan alacam 9V pille calisiyo processor de pille calisabiliyo baglayacam birbirine gitcem sahilde calacam.. 😀
nerdeeen nere 😀... 2 yıl geçmiş dile kolay...imzaya bak bi de 😀BLaCK_MaGiC86 demiş ki:arkadaşlar bende x20 var ama sesinden pek memnun değilim yanında 15w coxx amfi ve digitech rp80 kullanıyorum bi de telleri kalın galiba(0.9 galiba yablış hatırlamıyorsam)hızlı solo atmaya kalktığımda sert pena dahi zorlanıyor ne yapabilirim ayrıca bu serinin gitarları hakkındaki görüşleriniz nedir?