Wireless önerisi

NUX B-2' plus'dan gayet memnunum, 1 yıldır kullanıyorum, ev, stüdyo, sahne, hiçbirinde sorun yaşamadım. Delay yok ve mesafesi oldukça geniş. Aktif manyetiklerle kullanıyorum sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
Hort back;

Bugün enya'yı iade edip boss wl-20'yi aldım geldim. Saatlerdir acaba arada bir düşüş, kesilme vs. duyar mıyım, küçük de olsa bir parazit işitir miyim diye hellaiser c-7 ve atx c-7 arasında döndürüp durdum, sonuç ise sıfır. Haliyle kendi adıma ev ortamında aktif manyetik ile hiçbir sorun yaşamadım. Her ne kadar baştan beri 2.4ghz istemiyorum diye yola çıktıysam da sonuçta dönüp dolaşıp buraya döndüm çünkü UHF sinyalinde beğendiğim bir alet bulamadım. Line 6 relay g10ii veya bunu tercih edecektim, şimdilik boss ile devam etmeye karar verdim.

Piyasadaki lekato, nux vb. diğer markaları ise sadece şarj dayanım süreleri sebebiyle eledim.

Gecikme için boss'un iddiası 2.3ms. Ölçmedim tartmadım yorum yapamıyorum. 12 saate varan çalım süresi diyor, yaklaşık 7-8 saattir gık demedi, onu da göreceğiz.

Her sahnede güvenle kullanır mıydım? Sanmıyorum çünkü kararlı iletim mesafesi için görüş açısında 15mt civarı veriyor. Şarj azaldıkça, frekans yoğunluğu arttıkça, oradan buradan makine flaşı patladıkça (başka bir sistemde bunun sonuçları acı şekilde deneyimlendi) evdeki hesap oraya pek uymayacaktır. Yine de stüdyo ortamında bence rahatlıkla, küçük sahneli performanslarda da büyük olasılıkla iş yapar. Açık hava, büyük sahne vs. bir ortamda ise riske girmeye değmez.

Kayıtta kullanılır mı? Kayıtta niye wireless kullanmakla uğraşılır bilmiyorum. Tak efendi gibi kabloyu çal işte.

Line 6 relay g10ii'de de aklım kalmadı değil, şimdilik kaşınmamayı seçiyorum.

Bu muhabbeti açtıktan sonra çok da büyük beklentilerim olmadan bir tane telsiz set aldım UHF, kapsamı 784 - 806mhz arası, hatta CİMER'den onay bile aldım bu frekanslarda hobi amaçlı bu aleti kullanabilir miyim enterferans vs olmasın şafağa çeyrek kala evden almasınlar diye, sorun yok analog tv aralığı dendi.

Aldığım aleti 2500 liraya aldım, normalde mikrofon için dizayn edilmiş, adamla da anlaştım zaten deneyim okey olursa paranı vereyim diye, aldım denedim, o kadar da iyi oldu ki. Sanırım bu aldığım cihaz Shure'un birebir klonu. Ton kaybı, gecikme hiç bir şey yok. Analog'un canını yiyeyim. Extra yaptığım masraf ise mini XLR / TS jack aldım bir tane, onu da iyice kısalttım çünkü body pack ile gitar arası mesafe 30-40cm en fazla, askıya asıyoruz malum. 2 gitarım var, biri aktif diğeri pasif manyetikli, ikisinde de canavar gibi.

Şu an teorik olarak mini XLR veya jack girişli uhf telsiz mikrofon setleri ile gitar kullanımında hiç bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki aga nedir bu aletin adı sanı; Spekon Solo 100.
Merhaba ben de bir wireless sistem aramaktayım bu cihaz nedir, kullanımı nasıldır vs anlatma şansınız var mı müsaitseniz. çok meraklandım herhangi bir tek wireless jack fiyatına direkt bu şekil bir sistem daha mı iyi oluyor açıkcası merak ettim, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙂

Merhaba ben de bir wireless sistem aramaktayım bu cihaz nedir, kullanımı nasıldır vs anlatma şansınız var mı müsaitseniz. çok meraklandım herhangi bir tek wireless jack fiyatına direkt bu şekil bir sistem daha mı iyi oluyor açıkcası merak ettim, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙂
ben daha önce ucuz yollu 2.4 ghz Lekato marka wireless jak almıştım, kapalı ortamlarda temiz çalışıyor, ancak açık havada interference oluyor ve sinyal kesiliyor. Daha sonra biraz daha paraya kıyıp bir deneme yapmak için XVIVE A58 aldım. Model isminden de anlaşılacağı üzere 5.8 Ghz yüksek frekansta çalışan bir cihaz ve sorunsuz iş çıkarıyor. O frekans aralığında çalışan çok nadir cihazlar vardır ve 5.8 Ghz bandında menzil diğer frekanslara göre daha kısadır, bu da olası başka bir 5.8 Ghz ürün ile çakışma ihtimalini azaltıyor. Bir de aynı markanın in-ear monitörünü kullanıyordum, sağlamlığına kefildim. İnternetten aldım ki olurda problem çıkarsa iade ederim düşüncesiyle ancak gayet temiz iş çıkarıyor ve sahnede müthiş bir özgürlük sağlıyor

Geri