spidera demiş ki:kaç yıldır devam ediyo bilmiyorum ama ben cnbc-e ye geldiğinden beri seyrediyorum arkadaşımın biri her pazartesi bölümleri en ince ayrıntısına kadar işkenceyle anlatırdı sonunda bende seyretmeye başladım bazen hoşuma gidiyo
DaYs_oF_PuRGaToRY demiş ki:Oysa ki hep beklerdim Mulder Scully' i öpecek diye 😛 😀 😆
başlarda iyiydi hatta helal olsun demiştim(o zamanlar x fliesden çaldıklarını bilmiyodum)CedriX demiş ki:spidera demiş ki:kaç yıldır devam ediyo bilmiyorum ama ben cnbc-e ye geldiğinden beri seyrediyorum arkadaşımın biri her pazartesi bölümleri en ince ayrıntısına kadar işkenceyle anlatırdı sonunda bende seyretmeye başladım bazen hoşuma gidiyo
Dizi aslinda yanilmiyorsam 2002 yilinda son bölumu ile bitti ve burda coktan gösterdiler son bölumu ama tabi takipcisi degilim dizinin o yuzden hakkinda bildigim seyler kisitli. Yalni 4-5 yil önce Star da bunun kopyasi denilebilcek bir dizi vardi Sir Dosyasi diye ve o dizi bence cok saglam bir seydi 😀 ama adamlar resmen basrol oyuncusunu bile ona X files da oynayan David Duchovny e benzetmislerdi...
pin demiş ki:Aranızda hiç filmini izleyen var mı peki?Diziyi çok severim de filmini izlemedim.Bikaç sene önce tgrtden izlerdik diziyi.Aynı sezonu baştan başlatırlardı sinir olurdum.
Glorfindel demiş ki:Scully ile Mulder öpüşüyor mu yoksa? 😀
abyss demiş ki:tgrt'deyken izlemeye başlamıştım. şimdi de fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum. mulder ve scully konusunda da sanırım izleyiciler bölünmüş durumdaydı. bir kısım beraber olsunlar, bir kısım arkadaş kalsınlar, bir kısım da yeni ortaklar bulsun diye fikir beyan etmişlerdi. nerde okudum bunu hatırlamıyorum gerçi. sonuç olarak güzel dizi. filmini izlemedim. ama bazı yerlerde de fazla uçuyorlar sanki.