hocam sitesinde 2000 liradan 700 liraya düştüğü yazıyor ve şuan stokta görünmüyor, o paraya mı aldınız siz ?boston classic 5
hocam sitesinde 2000 liradan 700 liraya düştüğü yazıyor ve şuan stokta görünmüyor, o paraya mı aldınız siz ?boston classic 5
evet hatta 635 mi neydi ben aldığımda. zaten fiyatına aldanıp aldım adamlar boşuna düşürmemiş fiyatı o kadar.hocam sitesinde 2000 liradan 700 liraya düştüğü yazıyor ve şuan stokta görünmüyor, o paraya mı aldınız siz ?
abi 700 liraya bugün 2 tane adam akıllı lamba alsak şükredecek durumdayız sana gene kabinli potanslı cihaz vermişler en azından 🙂evet hatta 635 mi neydi ben aldığımda. zaten fiyatına aldanıp aldım adamlar boşuna düşürmemiş fiyatı o kadar.
abi 700 liraya bugün 2 tane adam akıllı lamba alsak şükredecek durumdayız sana gene kabinli potanslı cihaz vermişler en azından 🙂
Çalışmıyor mu şuan amfi, durumu nasıl, hasarlı mı direk yoksa kozmetik mi kötü, seste bir kusur var mı?
Ben de cumartesi günü do-re den sipariş verdim. Bugün sordum durumunu perşembe günü kargoya verilir dendi. Bu ortamda bu gecikmeyi tabii ki anlayabiliyorum. Siparişi verdiğimde de bunu düşünerek vermiştim. Ancak do-re nin internet sitesine girdiğinizde “haftasonu verilen siparişler pazartesi, pazartesi verilen siparişler ise salı günü kargolanacaktır.” Mesajı ile karşılaşıyorsunuz. Bu da durduk yere kendilerini yalanlamaları anlamına geliyor.
aga bu neyin siniri? okumadım diyelim ki söylemek istediğimi söyleyip çıkmışım demek ki vaktim yoktu demek bu neyin celallenmesi gavur mu taşlıyosun?Yahu ne yargılaması? Adamın mesajını alıntılayıp 1 hafta bekleyeceksin demişsin ki üstte de belirtildiği gibi adam 4 haftadır çalıyor amfiyle. Halbuki dore'den prosesör sipariş ettim, 1 haftadır kargoya verilmedi yazabilirdin. Hem konuya yeni bir bilgi girilmiş olurdu, hem de boş mesaj olmazdı.
Benim 2 hafta önce mydukkan ve dore'den tel siparişlerim 3-4 günde elime ulaştı ama sık satılan teller değildir kanımca. Biri 3/4 boy klasik gitar teli, birkaç tane tekli tel, belki 12-53 elixir akustik teli sık satılan teller arasındadır.
Kardes o gerkçekten otomatik olarak mi öyle kalmis? bide sana kaç günde geldi? lutfen cevaplaKesinlikle katılıyorum. Dediğim gibi siparişi verirken ne zaman göndereceklerini umursamadan verdim. Kısa sürede gelmesi gibi bir beklentim yoktu. Sipariş durumuna bir bakayım derken siteye girdiğimde söz konusu mesajı görünce garipsedim, o yüzden yazma gereği duydum. Ama dediğiniz gibi otomatik bir mesaj olarak ayarlanmış sonrasında da silmeyi ya da düzenlemeyi unutmuş olabilirler.
Kesinlikle katılıyorum. Dediğim gibi siparişi verirken ne zaman göndereceklerini umursamadan verdim. Kısa sürede gelmesi gibi bir beklentim yoktu. Sipariş durumuna bir bakayım derken siteye girdiğimde söz konusu mesajı görünce garipsedim, o yüzden yazma gereği duydum. Ama dediğiniz gibi otomatik bir mesaj olarak ayarlanmış sonrasında da silmeyi ya da düzenlemeyi unutmuş olabilirler.
Kardes o gerkçekten otomatik olarak mi öyle kalmis bide sana kaç günde geldi lutfen cevaplaKesinlikle katılıyorum. Dediğim gibi siparişi verirken ne zaman göndereceklerini umursamadan verdim. Kısa sürede gelmesi gibi bir beklentim yoktu. Sipariş durumuna bir bakayım derken siteye girdiğimde söz konusu mesajı görünce garipsedim, o yüzden yazma gereği duydum. Ama dediğiniz gibi otomatik bir mesaj olarak ayarlanmış sonrasında da silmeyi ya da düzenlemeyi unutmuş olabilirler.