yamaha aes720 bu gitar ne kadar eder arkadaşlar

• Konuyu açan Konuyu açan Maj75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yamaha aes 720 gitarım ne kadar eder arkadaşlar
ilanda aes620 5000 tl
gitarda dimarzio manyetik grover burgu mevcut stock şeklinde
kore üretimi
aes920 sıfır tr fiyatı 12-13 bin tl

aradığın cevabı biz bulduk senin gitarın 1250 TL - 1500 TL arası bir fiyata satılıyor. biraz önce 1500 TL bir senedir satamadığı gitarı senin sayende adamdan 1250 TL aldık 🙂 oda şaşırdı 1 senedir arayan soran yok şimdi nasıl satıldı diye kısaca bahsettim bu sayede hem sevaba girmiş oldun hemde gitarının değerini öğrenmiş oldun. @Yakup Aslan da 1250 TL yamaha Aes720 almış oldu . 1 taşla 3 kuş vurduk. İşşallah herkez hizmetlerimizden memnun kalmıştır 🙂

aradığın cevabı biz bulduk senin gitarın 1250 TL - 1500 TL arası bir fiyata satılıyor. biraz önce 1500 TL bir senedir satamadığı gitarı senin sayende adamdan 1250 TL aldık 🙂 oda şaşırdı 1 senedir arayan soran yok şimdi nasıl satıldı diye kısaca bahsettim bu sayede hem sevaba girmiş oldun hemde gitarının değerini öğrenmiş oldun. @Yakup Aslan da 1250 TL yamaha Aes720 almış oldu . 1 taşla 3 kuş vurduk. İşşallah herkez hizmetlerimizden memnun kalmıştır 🙂
Evet 1250 TL'ye Yamaha Aes 720 için anlaştık satan arkadaşla. Sağ olsun Zafer abi benden çok uğraştı bulup anlaşmak için. Ne kadar teşekkür etsem azdır.

teşekkürlük birşey yok benim gibi burada birçok iyi niyetli onsan ve ona keza bildikleri halde insanları kandırmayı düşünen insanlar var. @Ketamin iyi niyetiyle arkadaşı uyarıyor. başkaları yazıyor ama arkadaş bir türlü anlamıyor. bende dedim canlı örnekle belki anlatırım . tabi anlarsa

or
Yakında canlı örneğiyle anlatmış olacağız 🙂
merhaba gitar ne kadar eder konusu actım ben aslında takas fiyatımı yazdım ilana fakat alana çok farklı fiyattan bırakcaktım burda bir açayım dedim ne kadar eder diye 6 bin tl sıfırırın olduğunu söyledi bir yazar arkadaş burda sahibnindede 1000tlye 2 bin 2500 sıfırı olan gitarlar satılıyor sahibinden piyasasına göre benim gitarımda 3-3500 arası eder benim şahsi fikrim bu gitarlara bu rakamlar fazla elbet ama ülkenin durumundan kasıt bu kadar pahalı 2011 de 2 bin tl olan gitar 350 tl civarı bir şey ediyor sanırsam ebayde 888 dolara satılıyor reverbde güncel 650 dolar eski ilanlar 300 dolar gözüküyor şimdi benim demek istediğim sıfırı 3500 tl olan gitar 2500 e satılıyorken gitarın ağı satılması piyasası umrumda değil benim satılırsa o fiyatttan satılır satılmazsada satılmaz ben sx üstüne 1000 tl vereyimleri engelmmek için sıfırına yakın bir fiyat yazdım burda klavye başından bana hakaret edenlerde oldu saygılu uslublu konuşanlarda oldu hepinize teşekkür ederim sonuçta herkes istediği fiyatı isteyebiliyor gitarlarına herkese saygı duymak lazım ilanlarda aes620 5000 tl o adam belki isttediği fiyata satcak yada düşecek fiyatından çok aşağı yazacak kendimce ticaretini yapmaya çalışıyorum bu işten asıl açmamın sebebi çok olmayan bir gitar bu yüzden ederi ne ettiği çok aratşırmadan anlamak zor bi üst serisi aes920 13 bin civarı sıfırı aes420 ilanda adam 2 bin istiyordu en son gördüğümde bende buraya bu konuyu aydınlatmak için açtım nakitte farklı bir fiyata bırakacağım zaten ve uslubuyle saygısıyla konuşan herkese teşekkür ederim

BMW 120, 220, 320, 420 serilerinden yola çıkarsak aralarındaki fark başlarındaki kod diyerek olmaz bu iş. AES 620, 920 fiyatlarını baz alıp gönlün biraz daha 920ye kayıyor diye de fiyatı tepeden belirlemek de olmaz. Zaten 920 de ucuz değil, satılması için 10 sene bekler. Sizin ilanlar için de azıcık casusluk yapınca hop diye ortaya çıkıveriyorsunuz.

Limited edition, ülkede tek ya da bulunması zor olan gitarlar bi sizde var zaten. Bu kadar kolay para kazanmak istiyorsanız kolonya, dezenfektan, tuvalet kağıdı satın. Paranızı ülkenin karmaşa içinde gördüğünüz aanlarda dövize yatırın. Kimseyle kavga etmeden çözersin bu işi 😉

BMW 120, 220, 320, 420 serilerinden yola çıkarsak aralarındaki fark başlarındaki kod diyerek olmaz bu iş. AES 620, 920 fiyatlarını baz alıp gönlün biraz daha 920ye kayıyor diye de fiyatı tepeden belirlemek de olmaz. Zaten 920 de ucuz değil, satılması için 10 sene bekler. Sizin ilanlar için de azıcık casusluk yapınca hop diye ortaya çıkıveriyorsunuz.

Limited edition, ülkede tek ya da bulunması zor olan gitarlar bi sizde var zaten. Bu kadar kolay para kazanmak istiyorsanız kolonya, dezenfektan, tuvalet kağıdı satın. Paranızı ülkenin karmaşa içinde gördüğünüz aanlarda dövize yatırın. Kimseyle kavga etmeden çözersin bu işi 😉
Yamaha AES 720'yi 1250 liraya aldım. Bunu alacak arkadaşa şimdiden geçmiş olsun.

Alan arkadaş bu gitarı bana satabilir mi acaba, sevmediyse satın alabilirim.

Yamaha aes 420 2500tlye satılıyor.Üzerindeki manyetikler 1250den fazla eder bu kur ile.Gitarın ederi şuan 4000 5000 liradan az olmamalı zaten sitelerde de öyle
gitarın sıfırı 935 dolardan 2009 da satılıyor ülkemizde bin dolarlık schecter 10 bin tl oda kore buda kore onda grover bunda grover onda emg bunda dimarzio veya başka bin dolarlık gitarlada zuhal dore mydkkan fiyatları 10 bin tl bu gitarda 800 euroya yakın mydukkan fiyatı var 2007de ülkemizde 6-7 binden başlayan usa fender reverbte 500 dolardan başlar bu gitar uzun yıllar üretilmediğinden çok bulunmaz piyasasdıa biraz ağırdır ama kalite olarak çok üst seviye bir gitar gibson kalitesinde bence gibsonun başlangıç ama bu lafıda çok pahalı gibsonlar için demiyorum başlangıç gibsonları için yamahanın pacifica serisi dışında diğer serilerini 5 yıldan fazla üretmeme gibi huyu var buda ikinci el piyasasını belirliyor he birde 1250 tlye alan arkdaşımız kaça satacaksın bilmiyorum fakat herkes istediği fiyata satabilir saygı duymak lazım 50 binde olur 500de şuan bu gitarı 500 tlyede satabilirim demek istiyorum piyasa denilen olayda yarı fiyatından başlamalı ama 10 binlik gitarlar 7500 8000 den ilanda ben bu gitarı 4000 e satıyorum

Geri