Elimde 4 tane tele var. Biri nocaster, biri triple, biri thinline, biri de humbucker'lı. Fazlasını satıyorum. Daha da fazla satabilirim. Evet, şu an sahne alıyor olsam ve aynı derecede gitar azaltmaya kafayı kırmış olsam, nocaster'ı satabilirdim çünkü triple teleden çok benzer (aynı?) tonları alıyorum. Üstüne istersem strat tonlarına yakınsayan tonlar alabiliyorum. Nocaster'ımı tercih etmemin sebebi boyasından tutun vidasına kadar replika olması. Obje olarak hoşuma gidiyor. Yoksa herhangi bir telemi çalarken ama 'nocaster daha iyi' diye düşündüğümü hatırlamıyorum. Deneyerek ve severek almışım, kendime göre ayarlamışım; çıkan ses de ancak benim çalabildiğim kadar iyi. Kalite ve işçilik olarak nocaster daha iyidir herhalde de bu ne demek? 30 senedir çalarken bozulan bir gitarım olmadı daha önce. Zamanla sapı çarpılan oldu ama o da öyle ucuz bir gitar sayılmazdı.
Ters plasebo ne hiçbir fikrim yok. İtiraf edeyim google'da aradım bir şeyler çıktı ama okuyacak zamanım ve takatim yok.
Neyse, gitar bence güzel. 3 adet gayet hoş CS tasarımı nocaster pickup var üstünde. Fiyatına baktım, uygun duruyor (gelen mesajlar da bu yönde). Kimseye ayıplı mal satmıyorum, gitarın üstündeki tek ve minicik çiziği bile fotoğraf olarak koymuşum. Soru soranın sorusunu yanıtlıyorum, denemek isteyene denetiyorum. Daha ne ki? Beğenen biri çıkarsa satılır, çıkmazsa satılmaz zaten.
Neticede ben sizin itirazınızı veya düz bir ilanda neyi komik bulduğunuzu gerçekten anlamadım. İnternetin bir köşesinde gayet sıradan satılık ilanları ilgili böyle yorumlar yapılıyor olması da bana baya garip geldi. Bu mesajımla birlikte ben gidiyorum, hem bu mesajlaşma gerçeküstü geldi hem de gitar satmak gibi çok basit bir eylemin böyle izleniyor olması biraz rahatsız etti.