Yaran Ilanlar

Thomann'dan sürekli alışveriş yapan birisiyim, gümrük müşavirinden tut diğer tüm masraflar dahil maksimım 10.000 TL tutar. 20.000 gibi hayali bir rakama satmak tamamen aç gözlülükten başka birşey değil.
Bu ürünü thomanndan kargo yoluyla alıp da tüm masraflar dahil 10 bin tl ye mal etmen günümüzde mümkün değildir. Tabi gümrükte dayın ya da mali müşaviri akraba vs varsa orasını bilemem

Bu ürünü thomanndan kargo yoluyla alıp da tüm masraflar dahil 10 bin tl ye mal etmen günümüzde mümkün değildir. Tabi gümrükte dayın ya da mali müşaviri akraba vs varsa orasını bilemem
Ambar guitars aracılığı ile getirtiyorum ben. Kendileriyle çokça alışverişim oldu, sayelerinde sarı site dolandırıcılarından kurtulduğum için kendilerine bolca teşekkürü borç bilirim.

hocam yurtdışında 200 dolar yani 9000 TL, türkiye de sıfırı satılsaydı eğer vergisi ile vs. 2 katına
çıkardı fakat satılmadığı için sahibinden de 8-10 tane falan vardır bundan, fiyatları da 16-17 civarlarında yani sizin attığınız ürün de gayet iyi durumda sıfır sayılır, türkiye şartlarında fiyatı normal bence.

hocam yurtdışında 200 dolar yani 9000 TL, türkiye de sıfırı satılsaydı eğer vergisi ile vs. 2 katına
çıkardı fakat satılmadığı için sahibinden de 8-10 tane falan vardır bundan, fiyatları da 16-17 civarlarında yani sizin attığınız ürün de gayet iyi durumda sıfır sayılır, türkiye şartlarında fiyatı normal bence.
Valla 2.elde uygun olanları kovalamak lazım. Ay ortasında 1500'e (35 dolar) Tribal Planet gigbag buldum sarı sitede. Affetmedim aldım. Yaklaşık 450 dolara case fiyatını normalleştirmemek gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ülkenin düştüğü hallere bak.. Yurtdışındaki bir ürünü ülkemizdeki mağazalar 3-4 katına satıyor. Bizler 2 katından fazlaya 2. el almayı almayı artık normal görüyoruz. Burada satan vatandaş suçlu değil.. Böyle vergi mi olur ya! Üretici adam çalıştırıyor üretim masraflarına giriyor, ürettiği ürünü 1 liraya satıyor, sen en az 1 ürün fiyatı kadar da üzerine vergi koyuyorsun.

Ambar guitars aracılığı ile getirtiyorum ben. Kendileriyle çokça alışverişim oldu, sayelerinde sarı site dolandırıcılarından kurtulduğum için kendilerine bolca teşekkürü borç bilirim.
Ambar Guitars' ı bilmeyen binlerce kişi var. Keza Ambar Guitars bir ithalatçı şirketi. Her seferinde gümrük müşaviri arayıp bulmuyor, ithalatlarında zaten ilgilenen birisi mevcut dolayısı ile ithalatçının daha uygun getirmesi normal. Kişisel olarak 8K' ya bu ürünü alsaydınız hayatta 10K' ya mal edemezdiniz. Vergisi bile ortalama 2K tutardı. Biraz farklı bakmak gerek.

Ayrıca evet 20K case için bence pahalı. Gigbag alarak (padli ve sağlam) bu sorun gayet çözülebilir bana göre fakat sıfırı 9K demek yanlış bir tabir bir nevi. Problem gibi algılamayın yazdığımı lütfen sadece farklı bir bakış açısı.

Teşekkürler.

Geri