Yeni blackstar id core 4 amfimden ses gelmiyor yardım

Merhabalar 2-3 gün gün önce doreden yamaha pacifica gitar ve blackstar id 10 core V4 amfi satın almıştım online.
ilk gitar ve amfim bu konularda tecrübesizim belirteyim şimdiden, amfimden ses gelmiyor volume ve gain ayarlarıyla oynuyorum ama sadece boğuk bir ses geliyor sinyal sesi gibi özellikle de super crunch, od 1, od2 ayarında başka prize taktım bu sefer yine aynı.
Chatgbt ye sordum ve usb girişinden ipade bağladım garage band uygulamasından çaldım ses geldi amfiden sonunda ama volume kısınca ses ayarı değişmedi tabletimden ses ayarı yapabildim.
Sıfırlayacaktım ama garanti ve iade de sorun olur mu bilmiyorum aynı zamanda kendi uygulamasını hiç açıp ayar yapmadım elimde başka kablo vs hiçbir şey yok deneyebileceğim.
Kullandığım kablo

KIRLIN IWCC-201PN-3M-BKA / 1/4" MONO PLUG

İnternette herkes bu sorundan ve cızırtıdan bahsetmiştim ama başlangıç için önerilen amfi hep id core serisi şu an ses kartı almadığım için biraz pişmanım iade edip ses kartı mı alsam lütfen deneyimi olanlar tavsiye yapsın teşekkürler

Amfi ayarlarının fotoğrafını çekip burada paylaşır mısın?
IMG_7364.webp
şu an evde değilim dün çekmiştim yarım çıkmış. Zaten yanında çıkan kullanma klavuzunda ki 6 modellemeyi yaptım yine aynı sadece uğultu var

Bence değişim yapmak istediğinizi söyleyin Dore müziğe götürüp
Aradım değişim talebinde bulunacağım daha 14 gün olmadı zaten konuşan kişide çok bilgili değildi sanırsam gitarın manyetiği ya da girişinde problem olabilir dedi değişimle uğraşmak yerine kendim belki çözerim dedim atladığım yer vardır diye ama sorun gitardaysa nasıl anlarım biliyor musunuz

Aradım değişim talebinde bulunacağım daha 14 gün olmadı zaten konuşan kişide çok bilgili değildi sanırsam gitarın manyetiği ya da girişinde problem olabilir dedi değişimle uğraşmak yerine kendim belki çözerim dedim atladığım yer vardır diye ama sorun gitardaysa nasıl anlarım biliyor musunuz
Başka bi gitar bağla.
Bi arkadaşında varsa o şekilde dene. Ama gitarda bi sorun olacağını sanmıyorum. Bi ihtimal belki Jack giriş kablosunda kopukluk olabilir. Gitarı da başka amfiye tak dene.
Gitar falan enstürman satılan bi yere gidersen yardımcı olurlar

Gitar takılı değilken Jak kablosunun ucuna dokunduğunuzda ses geliyormu "Bızzzzzlama" gibi. Eğer geliyor ise sorun gitarda olabilir

Başka bi gitar bağla.
Bi arkadaşında varsa o şekilde dene. Ama gitarda bi sorun olacağını sanmıyorum. Bi ihtimal belki Jack giriş kablosunda kopukluk olabilir. Gitarı da başka amfiye tak dene.
Gitar falan enstürman satılan bi yere gidersen yardımcı olurlar
Maalesef öyle bir imkanım yok zaten mecbur online aldım akustik gitar satan mağazalar var sadece

Amfinin jelatinini çıkartmamış olabilir misiniz? 🙂 Şaka şaka geçenki olaya bir atıftı. 🙂 Yok öyle iftira atmalar vs. Hemen amfi çalışıyor gitarınız bozuk vs demeler. E gitarda senden alınma o nasıl olacak sevgili Dore? Amfide veya gitarda sorun varsa hemen değişim isteyin. Hakkınız bu.

Amfinin jelatinini çıkartmamış olabilir misiniz? 🙂 Şaka şaka geçenki olaya bir atıftı. 🙂 Yok öyle iftira atmalar vs. Hemen amfi çalışıyor gitarınız bozuk vs demeler. E gitarda senden alınma o nasıl olacak sevgili Dore? Amfide veya gitarda sorun varsa hemen değişim isteyin. Hakkınız bu.
Ya hocam heyecandan o küçük çizik gözüme çok büyük gelmişti 😂 ayrıca dore meşhur maalesef kusurlu ürün göndermekle o yüzden tedirgindim maalesef.. şimdi yapılacak bir iey varsa deneyip emin olmak istiyorum o yüzden başlık açtım reset atmayı ve uygulamasından da ayar yapmayı deneyeceğim olmazsa artık değişim yapacağım. Zaten konuşan kişi amfiye reset atıldığını bile bilmiyordu durumu benden kötü 😂

Gitar takılı değilken Jak kablosunun ucuna dokunduğunuzda ses geliyormu "Bızzzzzlama" gibi. Eğer geliyor ise sorun gitarda olabilir
Video atamadım şimdi denedim gitardan çıkartırken patlama gibi az bi ses geldi ama elime alıp dokunduğumda ses gelmedi.
Amfiden sadece uğultu sesi geliyor od-1 ve 2 ye getirince özellikle. Video gördüğüm üç tuşa basarak reset atılıyordu onuda yaptım büük ihtimalle bozuk galiba birde uygulamadan denicem son bir kez

Gitar amfilerinin nasıl ses çıkarttığını bilmemek ile ilgili sorun olduğunu düşünmekteyim. Paylaştığınız resimde level %100. Uğultu ve gürültü olmasın da ne olsun?

Bence Bir video paylaşmalısınız.Bu şekilde size kimse yardımcı olamaz. "cızırtı" dediğiniz şey çoğunlukla doğal sayılan bir gürültü oluyor.

Gitar amfilerinin nasıl ses çıkarttığını bilmemek ile ilgili sorun olduğunu düşünmekteyim. Paylaştığınız resimde level %100. Uğultu ve gürültü olmasın da ne olsun?

Bence Bir video paylaşmalısınız.Bu şekilde size kimse yardımcı olamaz. "cızırtı" dediğiniz şey çoğunlukla doğal sayılan bir gürültü oluyor.
Video paylaşmayı denedim olmadı ayrıca gitar koçu v3 inceleme videosunu izleyerek ve amfinin yanında verilen klavuzdaki modern drive gibi 6 modellemeyi yaptım. Manual açık ve kapalıykende aynı asla gitardan ses alamıyorum gitarın ve amfinin tüm tuşlarını tüm ayarlarında ses alamıyorum sadece bir uğultu geliyor clean modda volume düşükken az geliyor video nasıl atacağımı söylerseniz atayım sadece fotoğraf paylaşabiliyorum buradan

Video paylaşmayı denedim olmadı ayrıca gitar koçu v3 inceleme videosunu izleyerek ve amfinin yanında verilen klavuzdaki modern drive gibi 6 modellemeyi yaptım. Manual açık ve kapalıykende aynı asla gitardan ses alamıyorum gitarın ve amfinin tüm tuşlarını tüm ayarlarında ses alamıyorum sadece bir uğultu geliyor clean modda volume düşükken az geliyor video nasıl atacağımı söylerseniz atayım sadece fotoğraf paylaşabiliyorum buradan
Videoyu Google Drive'a veya YouTube'a yükleyip video linkini paylaşabilirsiniz.

Foto ile aynı olması gerekli diye düşünüyordum ama aynı değilmiş, pardon.
Videonun yükleme seviyesi çıkıyor ama paylaşınca kayboluyor
archıtect uygulamasını kurdum oradan da tüm ayarları yaptım hepsini açtım kapattım gitarı bağladım gitarın sesini en başından beri bir türlü duymadım yani sadece uğultu geliyor…
Güncellemelerini, resetini yaptım yine gitar koçunun yaptıklarınıda kontrol ederek.
Gitarı çıkardım taktım patlama sesi geliyor az bir şey kabloyu bi oynatınca yine geliyor usb kablosunuda bikaç kez gitarın teline dokununca da patlama sesi geldi bu şekilde jackı gitarın gişinde amfiye yarım soktum ses yok cızırtı yok ne bozuk anlamadım

Geri