Yeni seri ESP LTD EC-2025 50th Anniversary inceleyen var mı ?

Denemedim ama tam alıp sonra satamamalık gitar. 🙂 Alıp sarı sitede takasa açık deyip 40k' ya koymalık uff. 🙂

Şaka bir yana haddime olmayan bir öneri ile o fiyata bence gerek yok şahsen onun yerine;

Ya da

Bunu alırdım. Çok iyi gitar idi.

D6C15C9E-0D5C-487D-965A-78230DA80A12.webp

Denemedim ama tam alıp sonra satamamalık gitar. 🙂 Alıp sarı sitede takasa açık deyip 40k' ya koymalık uff. 🙂

Şaka bir yana haddime olmayan bir öneri ile o fiyata bence gerek yok şahsen onun yerine;

Ya da

Bunu alırdım. Çok iyi gitar idi.

180907 eklentisini görüntüle
Katılıyorum size.Sınırlı sayıda üretildi deyip keriz silkeleme işine benziyor 🙂
Gitar araştırması yaparken fark ettim bu modeli ne bi inceleme var ne de paylaşım.

Ec1000 sapı kısa parmak için uygun mudur? Yıllık izine çıkınca bakmaya gideceğim şu canavara.
Listemde ec1000, epiphone les paul custom var.Parmaklar rahat etmezse başka modellere bakacağım mecbur 🙁

çok yakışıklı gitar ama ltd'de anlamadığım mantık hatası şu ki; manyetik değişimi finished değişimi gibi faktörler ile aynı model (manyetikler farklı olsa bile görece eşdeğer speclerde olan) gitarlar arasındaki fiyat farkı çok saçma. ec1000'in 5 modeli var en ucuzu 57 en pahalısı 90k fiyarında. bu kadar uçurum olması normal değil. sırf finished sevdim veya fishman manyetiklisi olsun istedim diye gitarı 85'e alsam satarken @Katatonia 'nın da dediği gibi maks yine 40'a koyarım kimse almaz aksi halde. eyyorlamam bu kadar. esp de gibson gibi specler bir yana %50 itibar satıyor.

Geri