Yahu adam alim satim kismina hangi gitar diye baslik aciyor. Daha otesi var mi? Yahu senelerdir sahnedeyim caliyorum. Alet edevat desen parmak atmadigimiz ekipman kalmadi gibi.. Yahu bir bakiyorum isi bilen birisi bi yazmis , vay dedim ben demekki yanlis yapiyormusum senelerdir be. Bu forumda oyle adamlar tanidim ki bilgi denizi mubarekler.. Oyle dolu adamlar.. Bizde seve seve dinledik okuduk. Hala ogreniyoruz. Hala bir konu hakkinda yazarken cekiniyorum acaba dogrumudur yanlismidir diye.. Yahu adam kalkmis bir gun once soru soruyor alakasiz alakasiz ,ertesi gun baska bir baslikta akil veriyor , bilir kisi kesiliyor, yalan yanlis bilgi veriyor. Sonra yanlisini gosterince vay efendim bize yardimci olmadilar. Yahu madem konuya bu kadar hakimdin bize midir garezin? Biz bilmiyorduk sanki baskik acip sormayi.. Amac bilgi , baslik kirliligi olmasin. Sahsa degil genelin kullanabilecegi cevaplar vermek.. Ama herkes kendine musluman ya.. Basligi actim ver cevabimi hemen kacayim. Benden sonraki beni ilgilendirmez kafasi yasaniyor. Ben senin iki dakikalik sorunu cevaplayacak hale gelebilmek icin senelerce ekipman alip satmisim, emek vermisim ,para dokmusum, okumusum ,arastirmisim ve karsiligi benim emegime , arkadaslarimin emegine cabalarina bu gune kadar ki tecrubelerine saygisizca cevaplar vermekmi? Biz bunlari kabul etmiyoruz. Her turlu tartismaya evet ama saygisizliga hayir.. Sizin o saygisizca cevaplar verdiginiz insanlar arasinda emin olunki ornek aldiginiz cok baba muzisyenler var. Burda ayni sorulara cevap vermekten bizde kisir donguye giriyoruz. Bizimde ilgi alanlarimizi zorlayinki bizde yeni seyler yapmaya yaratici olmaya cabalayalim. Emin olun ki o zaman cok daha keyifli ve yaratici basliklar cevaplar olur ve bu anlasmazliklar kalkar ortadan.