Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birimiz gitar öğreniyor birimiz keman 2mizde kızız ve müzik grubu kurmak istiyoruz solist ve bateriste ihtiyacımız var bizimle birlikte ögrenebilir bilgi seviyesi umrumuzda değil sonuçta bizde daha hiçbirşey bilmiyoruz
Birimiz gitar öğreniyor birimiz keman 2mizde kızız ve müzik grubu kurmak istiyoruz solist ve bateriste ihtiyacımız var bizimle birlikte ögrenebilir bilgi seviyesi umrumuzda değil sonuçta bizde daha hiçbirşey bilmiyoruz
Hayırlı akşamlar merhaba öncelikle nasılsın Bu saatte mesaj atıyorum Kusura bakma belki uyuyorsun affını sığınıyorum bizim bir kendi grubumuz var Açıkçası ben kendi grubumu kuruyorum bayan gitarist ve bayan solo'cu lazım yani kemen olur Eğer grubuma dahil olmak istersen prova yapıp eğlenceli vakit geçirebiliriz yine bir şey için Instagram ve WhatsApp verirsem daha iyi olur Hayırlı akşamlar