Yolgezer(rock)-Bursa

Şu an da nerdeyim?Bursadayım ve internet kafenin camekanından görünen hüzünlü gökyüzünde binbir umutla karyağıyor. Gözüm uzaklara dalıyor.Kalbim hızlı hızlı atıp icime sığmıyor.Yorgun istanbulun kırışıklarla dolu yaşlı yüzünde dönüp dolanan sibel ve 25 kişilik dev kadrosu yapılması gereken çok şey olduğunu söylüyor.Nihayetinde karmaşıklığın bi eseri insanlık ve forum sonuna ps: diye bişey yazıyonuz ya onu bi çözemedim.play station yada pamela spence olabilir mi?Başarılar iyi çalın utandırmaın bizi!milyonlarca desteği hissediyon mu buralardan ezgi hı? ehehehe 🙂 🙂 mucks

hissetmez olurmuyum be gülüm.burnumda tütüyosunuz valla.nesem çarşamba günü şu istanbulu bi sallayıp perşembe sabahı geliyoruz bursaya.ama akşamına dönecegiz heralde.malum işi aksatmamak lazım ki bu işler de siz destekçilerimiz için...ps ye gelince sürü psikolojisi işte,biri uydurmuş herkes de yazıyo. PSİKOLOJİK'ÜL SÜRÜ = PS 😉 muuuujk

selam gençler umarım iyisinizdir ve herşey yolunda gidiyodur.Özledik lan sizi burda guray ilker cengiz ben(mehmet) sizi andık bi sibel yok. bu arada bi aksilik olmazsa 11 şubat da kemancıda çalcaz demirhan baylanla bekleriz hadi size kolay gele hepinizi öpücüklere bogdum

selam genç kardeşlerim.
hepinizi tek tek öpüyorum.özlemim büyüyor tek tek.zincirden tasmam beni daha çok çekiyor yavaş yavaş bağlandığım hayata.hareket kabiliyetimi iyice yitiriyorum burada malesef.doğal yaşam alanından alınıp hayvanat bahçesinin güzelce(!) hazırlanmış maymun kafesine konulmuş şaşkın aslan gibi aptal aptal dolaşıyorum.her gün doğan güneşe küfrederek uyanıyorum.10-12 saat arası çalışmaktan ısınmış beyin cücüğümü her cumartesi bünyeme biradan şaraptan aldığım alkolle soğutmaya çalışıyorum.ertesi gün sabah gideceğim kursu düşünmeden.hayatımın kalanını nasıl yaşıyacağımı düşünüyorum başka zaman bulamadığım için düşünme zamanı yarattığım tuvalette.araba kullanmak hayat veriyor bana sıkışık trafiği çok seviyorum saatlerce akmayan trafik ruhuma gıda olan müziği dinleyebildiğim tek yer çünkü.yolgezer cd si çalmaktan bozulcak yakında zaten.neyse o zaman albümünü alırım.albümünü dinlemek daha bi keyif mi derseniz benim için yolgezer olsun demo olsun farketmez.ama albüm daha bi keyifli tabi.sizin için bilhassa.yoksa mesela can ünlü olmuş falan benim için can candır.göbeğini mıncıkladığım adam yani isterse reisicumhur olsun.gerçi onda ünlü olduktan sonra beni tanımama potansiyeli var ama olsun 😀
ben öle takılıyorum işte.yaşıyorum en azından karnım tok sırtım pek ya.başka ne derdim olabilir ki de mi?işim de var hazır düzen de mi?benim başka ne isteğim olabilir arkadaşlar.haha.DELİRCEM ULAN BEN BURDA.
HAAAAAAAAA!ÇIKARIN LAN BENİ BURDAN BEN DELİ DEÐİLİM.AHAHA ALICAM YAAA!

bu ise sadece ezgi'ye özel.
ezgi seni çok seviyorum.keşke hep yanında bi yerlerde olabilsem.ben de şarkılardan,kadife sesinden huzur alıyorum.
seni çok öpüyorum.

ARKADAŞLAR,AKŞAM HERKESİ KONSERE BEKLİYORUZ...BİZİ YANNIZ BIRAKMAYINNNN.BU İSTANBULDAKİ İLK PROGRAMIMIZ.

ROLL İNN SAAT:21.30

berkerimmm keşkem sen de hep yanımda olsan sırtım hiç yere gelmese.seni çok seviyorum ve çok özledim....depreme dikkat,aklım hep sende....muuujk

esgüüm.
buralarda depremler oluyomuş ama ben hiç hissetmedim.ben içimde olan depremlerle boğuşuyorum.
istanbulda olup programınıza gelmeyi çok isterdim lakin mevcut durumu biliyosunuz.
artık antalya konserinize gelirim.(böyle diye diye size antalya'da konser verdirtcem.)
yolgezer sizi çok seviyorum.

imza:
yolgezer'in en büyük hayranı

ps:her kes yazıyo ben de yaziim dedim
ps 2:ne kadar büyük diye sorarsanız 6 okkayla 12 okka arasında değişen bir büyüklük.

selam olsun herkese!
yollar tıkalı,ben tıkalı. hayat donuk, artık görmeyen bakışlarım gibi
istanbul beni hapsetti bu kez gümlüyor içimdeki çocuk
özledim ama kimi?neyi?
gam keder,oldum derbeder
ulaşılıyor sonunda hayaller
ama tatlı deil ki acı
fırtına tam gaz dewam ediyor
donuma kadar sırılsıklam işlerle boğuşmaktayım
yorgun ellerimle taşıdıım yepisyeni klavt,yeme
sular girdi sinsice onu kurutmaya uraşıyorum
sızlayan nemli ayaklarımı boşvererek
bursa nasıldır şimdi diye sordum geçen gün kendime
benden iyidir herhal dedim sonra
daraldım sıkıldım
dedim ya özledim
ama neyi? kimi?
kendi mi mi yoksa?

ne demiş şair;
geçmiyooooor günleeeerrr yaar yaar yaaar
bi haber göndeeeeerrrrr

ps: görüşemediim herkeşlere slmlar hade byez

O zaman sana haber gönderiyorum.Bursa bembeyaz bir örtünün altından saf gözlerle bizi izliyor.Biz derken ben güray ve alp.Biz ne yapıyoruz peki votka portakalımızı yudumlarken FRP oynuyoruz.Tek kötü yanı olayın alpin yine cleric damarı tuttup beni eleverip sarayda idam olmama göz yummasıdır.Haberler böyle kemalcim ehehehe 🙂

ya bide adamları dışarı çıkıp kartopu oynatamadım bi ikna olmadılar.ahh kerem olaydı ne paranoyalar yapardık dedim sonra kendi kendime. 🙂
PlayStation:Haberlerinizi aldık sevindik maşallah dedik elinizden tutan yardımcı olan herkese selam söleyin.esgi sende sıkı çalış derslerine bakiiiiim.

gerçek dünyadan selam sizlere.
antalyanın güneşi bol ama .öt donduran havasında işyerine habsolmuş bedenim ve bedenim burdayken dünyayı 1 günde 256 defa dolaşan ruhum patlamak için zaman kolluyo sanki.
en kötü şey hayatta ne yapacağını bilmemektir.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir ancak ben kötü karar bile vermekten acizim galiba.martın 6 sındaki staj başlatma sınavını geçersem eğer haziranda askere gitmeyi düşünüyorum.ardından kerrom cafe planlarını ben ciddi ciddi düşünmeye başlıycam şayet sen de düşünürsen.lakin hayatın plan götürmediği planların sadece geçici umutlar olduğu ama gerçekleşmediğnde daha fazla acı verdiğini düşünürsek işim çok zor.gittikçe bulanıklaşan anılarım benim değiştiğimi ama değişmek istemediğimi hatırlatmaya çalışırcasna karşımda dikeliyor.ben de çaresizce aklımı kaybetmemeye çalışıyorum buralarda.yalnız ve mutsuz.
üzerime bindirilmiş olan yük benim fikrim olmadan hazrlandığı için taşımakta çok zorlanıyorum.kendi yükümü sırtlanmak için ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.kaybolup gidiyorum gerçekle sahte karşısında.sahte parayla gerçek alışverişler yapmaya çalışmak gibi biraz.yakalanırsan suç,taşımak bile suç.iç sesim o kadar sesli konuşuyo ki artık delircek gibi oluyorum.ama dünyanın en zor bulmacası gibi karmaşık aynı zamanda.
bi daha ki sefer votka portakalınızı içerken bana bi bardak koyun.sizinkiler bittiğinde de benim şerefime için.ben burda rol yapma oyunlarının en okkalısını oynarken.
hepinizi çok seviyorum yolgezer üyeleri ve naçizne hayranları.
(sizin için dua ediyorum ezgi kendim için etdiğimden çok.çünkü sizin şansınız var hayata karşı.)
sözlerimi bir alıntıyla noktalıyorum yolgezerden."nedensiz bir umutla sarılmış(ım)sın hayata"

Evettt sonunda zavallı Bursa' ya geldim.İstanbul da olduğu gibi burda da kar inanarak yağmış ve yağıyoooo(Gory 'e 😆 ) Olum gelde bi yüzünü görelim bu arada.Yogezersiz nası olur bilmem ama yaparız yine bi çay-pisküvi :dans

Yolgezerrr öptüm hepinizi artık konsere beklerim Bursa' mıza

yarın itibariyle günübirlik bursadayım
dışarda karlar yolları kapatıp içimi dondursa da
ben kaydımı donduramamanın acısıyla bursaya gidicem
küba bursa konusunda dediklerine aynen katılıyorum cnm
yarın görüşürüz artık
offf ya sıkıldım niye donmuyo benim de kaydım?

ps: klavyeyi kurtardım(bi güzel fön çekince bişiicii kalmadı)
ps2: ya şu born to be wild mıdır nedir dilime dolandı iki gündür kördüğüm oldum
ps3: yeter herhalde hade cümleten bye...

walla çay büsküvü yapmak için kasıp da şehre gelmek lazım. bugün 50 defa düşüp çanağı kırma tehlikesi atlattık Alp şahit.. bu arada Alp kanatlarımın altında.. Metaroth'la stüdyoya girdi.. bilmiom albüm öncesi ne yapmaya çalışıo bu çocuk 😀 şaka bi yana hepinizi çok özledik. albümü yapın gelin artık.. hadi bakiiim

Geri