Yolgezer(rock)-Bursa

ben de bu akşam kadıköydeyim
kim bu sibel ve 25 kişi?
koloni halinde mi yaşıyolar?
komin hayat zor olmuyo mu?
aralarına bi 26. isterler mi?
istanbul beni gümletmiş mi?
zehirleyip berbat etmiş mi?
davul gibi gerildiyse derim
ben bagetsiz neyleyim?
canlar akşama kuzendeyim
atraksiyon varsa telleşelim

when a man lies... die başlıyan bi şarkı vardı
aklıma takıldı son bi gündür
söyler dururum
cliff'in ruhuna el fatiha okurum
oof cok konustum yine
selam olsun benden tüm sevenlere

kadıköy e geldim.. yine 25 kişiydik ama ne can kıçını kaldırdı ne kerem ne de kemal.. bugün de taksimdeydik.. alp hüss ezgi oğuz ben.. takıldık güzeldi.. ama tahmin edin nooldu. ne can vardı ne kerem vardı ne de kemal.. yarın da taksimdeyim.. bilin bakalım noolacak? ne sible gelecek ne 25 kişi olcaz ne... bana ne..

yolgezer'le tanışmam bu sene oldu.üniversite'den bir arkadaş demo cd'yi dinletti bana.hoşuma gitti.canlı performanslarını da merak ediyorum açıkcası.

ps: refika adlı şarkı entresan ve hoş.bizde de ufak bir esprisi oldu hemen.uni'de aynı adlı bir hocanın her sınavından sonra son ses bu şarkı açılır,bünye rahatlatılır : ) sevgiler saygılar...

🙂 tam ilaç olmuş şarkı size anladığım kadarıyla. çok sevindim güle güle dinleyin.
2 şubat roll ınn çarşambaya geliyor galiba ondan sonra her perşembe olacak bigi gözüküyor çamurla beraber.

sayın kübapurosu artizlik yapma buluşalım diyorum hani arada.....sonra gürkancım selam olsun sana 😀 ...redneck yorumların için teşekkürler...rollin bara herkesi bekliyoruz...kemal ne diyon git yatıp uyuma hakkını kullan.....

diyeceklerim bu kadar...bana ulaşmak isteyenler nerde bulacağınızı biliyorsunuz deeeermişimm...hepinizi öpeeeermişim... 8O

hüss 😆

aman efendim tabi buluşuruz da malum ben şu çook uzun süren tatilimde(15 gün) zavallı ödevimi bitirim :kustum .akıcam tüm ortamlara merak etme sen hüsscüğümm :metalhead

bu arada hadin hepberaber Roll inn eeee :dans

arkadaşlar ben doğunun böyle şirin ve şirin olduğu kadar boktan bir şehrinde ikamet etmekteyim nasıl olurda yolgezer dinlerim dinletirim mp3 indir demeyin bir tanesi 9 saatte indiririm sizi seviyorum!!

şu anda albüm çalışması içinde yolgezer bi aksilik olmazsa nisanda(veya sonrasında 🙂 ) çıkmış olur öyle dinleyebilirsin yok o kadar bekleyemem diyosan yolgezer_band@yahoo ya bir mailde isim soyad adres tel bilgilerini wererek iki şarkılık bir demo edinebilirsin

slmz yurdumun güzel ve özel insanları. burdan güray, sibel ve dahillerindeki 25 kişi'ye seslenmek istiyorum.ulan hayırsızlar ben mecidiyeköydeyim. can sıkıntısından geberriyorum. bi tel et de buluşalım oolm. zamanım cook. canım da sıkılıyo hani iyi de olur. hade byez

hüsse not: olm git bi cam bişi yap ya!!!

hade bi daa byez

Geri