Yolgezer(rock)-Bursa

boşaltın len burayı dağıtırım ulan..öhöhööh. neyse içimi döktükten sonra 2, bi iç dökmeye giriyorum arkadaşlar ben kafalar bi ytl denmesine karşıyım ...hiç ısınamadım bu olaya yaşasın kafalar bi milyon..desteklerinizi bekliyorum.....

çok teşekkürler efem saolun.kemancıya bekliyoruz herkesi.asyalılara yardı...mogollar,çamur,yolgezer...kaçırılımaz....

pazar günü kemancıda asyalı kardeşlerimiz için buluşalım....

Foruma amacına uygun olarak bir kaç ekleme 😆

Tüm yolgezer takipçilerine ya da ismini yeni duymuş olanlara grubu her yönüyle tanıyan bir insandan bi kaç tavsiye:
şuan T.C de müzik anlamında ne yapılmaya çalışılıyosa öz. rock müzik anlamında kendileri gelecek için her yönüyle umut vadeden ve parıltısı çok uzaklardan bile farkedilir hale gelmiş bir gruptur
:twisted:
herkese kemancı daki konsere gidin ve kendi gözünüzle iyi müzik iyi adamlarla nasıl yapılırmış görün derim :taptim

albüm gelio aerogatic şimdi kayıtlarla boğuşuyoruz biryandanda. gelebilirsen şu aralar istanbulda sahne alıcaz bi kaç yerde bekleriz.

ps:küba sensiz çekilmiomuş walla bu diyarlar 🙂

herkese desteginden dolayı sonsuz teşekkürler.her yazılan kelime bize acayip umut ve gaz veriyor.çok güzel şeyler olacak.

kankam sensiz olmaz beaaaa.
çok öptüm hepinizi

siz müziğinizden ödün vermedğiniz sürece bizde de destek tükenmez.hadi kolay gelsin uygun bi zaman ayarlayı sizi izlemeyi o akdar cok istiyorum ki neyse basarılar...

çok teşekkürler destekler için.yüzünüzü kara çıkarmayacagız...çok yakında taksim de düzenli programa başlayacagız.bekleyinis....

efenim yolgezer 26 şubat itibariyle her cumartesi taksim GİTAR BAR 'da sahne alacak.sevenlerimiz bizi yannız bırakmayın emi 🙂

bu arada berker SENİ ÇOOOK ÖZLEDİK.kaç bi ara olum...

kaçıciim kaçıciim.lakin temelli kaçmanın formülü üstünde çalışıyor bu naçizane beynim.bakalım hayat formülünü bulursam kaçıcam istanbula dönmicem sonra.
hepinizi çok seviyorum.programlarınızda başarılar.

23 şubat çarşamba günü barışarock toplantıları başlayacaktır.ilk toplantı karakedi kültür merkezinde(büyük parmak kapı sokak,hayat apt.pandora kitapevi karşısı,4.kat) saat 19.00da başlayacaktır.ilgili herkes toplantıya davetlidir

iletişim tel:BAK:0212 243 89 57

Geri