Eger duvara sus niyetine asmak istiyorsan al derim, bu tarz sitelerden hatta ebay`den bile kaziklananlar var, cunku fiyata aldaniyorlar, sonuc malum cope para veriyorlar!
Seninle aynı kıyafeti giyip, aynı saç tıraşını olup, kız arkadaşınla çıkıp, derslerine girip, senin yerine iş görüşmelerine gidip, senin maaşını alıp üstüne bir de sahte kimlik bastırıp senin adını soy adını taşıyan birisinin yaptığı ne kadar ahlaksızlık değil ise, replika (replika demek ne de kibarlaştırıyor ) gitarlara ünlü markaları basmaları da o derece ahlaksızlık değildir.hocam adamlar orjinaldir diye satmıyor , replika satıyorlar. ki şuanda alım satım forumunda da replika gitarlar var. zaten 100 dolarlık gitarın üstünde fender de yazsa , fender değildir elbet. neden ahlaksızlık olsun ki , illa üstünde fender yazması için 3.000 dolar mı vermemiz lazım 🙂
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler şuan 2 tane gitarim var ben jem 7 white getirmek istiyorum amacım uygun fiyat birebir gitar diye getirmek orjinal jem gibi olmaz farkindayim ama 100$ a 150$ a burda çok dandik gitarlar var ve ikinci el.gelecek gitar hem sıfır olacak hemde burdaki alacagim ucuz ve kotu gitar fiyatina en azindan gorunusu guzel bir gitar almiş olacağim o durumda var o yuzden 200-300 liraya acimam tek sorun fotograftaki urun sorunsuz bi şekilde elime nasıl ulaşır
ben haftasonları grubumla bir barda çıkıp müzikten bir halt anlamayan 100 tane adama müzik yapıyorum. bu 100 adamın en az 50 si müziğe dair hiçbir şey bilmese de gibson ve fender i biliyor. sahnedeki gitarlar gibson fender olunca ki tavır ile atıyorum "sb dreams" olunca ki tavır çok farklı. mekan sahipleri için de bu geçerli . prestije markaya gösterişe önem veren bir milletiz biz. nasıl çaldığın da önemli de konu o değil . tüm bu mekan sahipleri ve seyirciler için 100 dolara fender alıp hepsini bir güzel yiyen adama helal olsun. saygılarSeninle aynı kıyafeti giyip, aynı saç tıraşını olup, kız arkadaşınla çıkıp, derslerine girip, senin yerine iş görüşmelerine gidip, senin maaşını alıp üstüne bir de sahte kimlik bastırıp senin adını soy adını taşıyan birisinin yaptığı ne kadar ahlaksızlık değil ise, replika (replika demek ne de kibarlaştırıyor ) gitarlara ünlü markaları basmaları da o derece ahlaksızlık değildir.
Başlığı açan arkadaşa tavsiyem ve ricam bu alış verişi yapmayıp, sahtekarlığa pirim vermemesidir.
Bu durumda Fender'İn Gibson'un avukatı gibi görebilirsiniz beni. Bu gitarlar pahalıdır. Muhtemelen üretim maliyetinin 20-30 katına satış etiketi taşımaktadırlar. Ancak bu kazıkçı fiyat politikasını da dayanak kabul edip sahte üretimin destekçisi olmayın.
Ahahahaha yıllarca müziği yanlış algilamisim o zaman helal 🙂insanlar gördüğünü duyarlar hocam , ayrıca burda bahsedilen kadar da kötü değiller. squier bullet strat 'dan 8 kat daha iyi gitarlar var fender çakması
tahmin edersiniz ki 2014 yılında çıkıp gece klüplerinde joe pass çalmıyoruz 🙂Ahahahaha yıllarca müziği yanlış algilamisim o zaman helal 🙂
O da çakma gitar çalıyordu zaten sıkıntı yok.tahmin edersiniz ki 2014 yılında çıkıp gece klüplerinde joe pass çalmıyoruz 🙂
ben haftasonları grubumla bir barda çıkıp müzikten bir halt anlamayan 100 tane adama müzik yapıyorum.
eminim ki burdaki kimse internetten film , oyun indirmiyordur . youtube dan mp3 indirmiyordur . bitek ben yapıyorum. aman çakma gitar almayın ha.O da çakma gitar çalıyordu zaten sıkıntı yok.
sen nerde yaşıyorsun hocam ? yada müzikten anlamak demek ne demek biliyor musunMüzikten anlamayan insanların sizi dinlemeye gelmesi (eğer gerçekten ifade ettiğiniz şekildeyse) sizin müzisyenliğiniz hakkında da bir şeyler söylüyor olsa gerek. Grubun adı nedir bu arada? Kazara biz de sizi dinlemeye gelmeyelim. 🙂
sen nerde yaşıyorsun hocam ? yada müzikten anlamak demek ne demek biliyor musun
Mevzu çakma gitarı geçti farkindaysan pek yorum yapmasalar da bu sitede pro düzeyde iş yapan birsürü insan var yazdıkların komik oldu.eminim ki burdaki kimse internetten film , oyun indirmiyordur . youtube dan mp3 indirmiyordur . bitek ben yapıyorum. aman çakma gitar almayın ha.
Hocam Allah kurtarsın seni, düştüğün yer ibretlik. Son 6 ayın cevap vermesi en zor insanı sensin. Bir çok kişi vursam yarısı boşa gidecek diye yanıt vermiyor haberin ola, sırf boşa gidecek o yarıya acıyarak. "...internetten film , oyun indirmiyordur . youtube dan mp3 indirmiyordur..." diye buyurmuşsun. Çakma gitarlara olan muhabbetini ve teveccühünü de ekleyince muhteşem bir tablo çıktı Bellini'nin Fatih portresi halt eder. Kendi hakkın/emeğin çalındığında da bu kadar bonkör ve vurdumduymaz olabiliyorsan ya sokakta yaşıyor olmalısın ya da Kızılay çadırında.tv yi açın hocam açıklayacak bir şey yok. bugün bi blues çalan barın haline bakın bide maroon 5 çalan yere bakın. 2 dakka düşünün yazmadan önce ya