Ben o balonlu naylonla 5 kat falan sarıyorum. Bildiğin airbag oluyor 😀Herkes kargosunu doğru bir şekilde paketleyip göndersin. Mesela benim paketlediğim gitarı tekmeyle, yere fırlatmayla kıracak bir babayiğit çıksın da göreyim.
Madem bunlar yaşanıyor herkes de tedbirini almalı.
Gelelim ucuza gönderme işine: Ver PTT'ye gitsin.
- Patpatlı paket kaplama poşetinin metresi 1 TL. Al 5 metre. Bant bile kullanmadan sar gitarı, amfiyi vs.
- En büyük boy koli bantı 5 TL.
- Topla BİM vb. marketlerden kartonları gitarın, amfinin vs. etrafını çevrele. Parçaları ekmek bıçağıyla keserek hallet ve bantla.
Ben o balonlu naylonla 5 kat falan sarıyorum. Bildiğin airbag oluyor 😀
Şimdi şikayet edin diyeceğim, en son dore müzik çalışanı olmuştum, şimdi de kargocu olamayacağım 😀
O gün kafa kesenler bugün dore'de kampanya kovalıyor.
Dore iyidir ya😀 2500 TL lik Epi Classic T yi 1800 TL ye aldım😀 Ama bayisine gitmek lazım.
Konu dışı ama şu model galiba sendeki? Epiphone Les Paul Classic-T Midnight Ebony (Min-Etune) Elektro Gitar
sorun yaşanmayan bir kargo firması söyler misin?
Çünkü adrese teslim isteyen her canlı illaki o şubeyi tadacaktır
Selçuk abi başlığı değiştirdim
Yurtici kargonun hic gelmeden, geldik bulamadik bahanesi disinda bir sorun yasamadim.
Kargom kirik da olsa hemen gelsin dersem dusunurum digerlerini.Heh he he ... yani sadece yalan söylüyo adamlar, başka sıkıntı yok ... ha ha ha ...
Ptt kargo da ücret karşılığında kargonuzu sigortalatabiliyorsunuzMağduriyet yok arkadaşlar yasal olarak. Hiç bir kargo şirketi malınızın başına bir şey gelmeyeceğinin garantisini vermiyor. Sigorta yok. Yani aslında her kargoya verilen mal kumar. Bizler bunu kabul edip kargoya veriyoruz.
Bana sorarsanız Türkiye'de hard case olmadan hiç bir gitar kargoya verilmemeli. Yeri gelir hard case bile korumaz.
Herkes kargosunu doğru bir şekilde paketleyip göndersin. Mesela benim paketlediğim gitarı tekmeyle, yere fırlatmayla kıracak bir babayiğit çıksın da göreyim.
Madem bunlar yaşanıyor herkes de tedbirini almalı.
Gelelim ucuza gönderme işine: Ver PTT'ye gitsin.
- Patpatlı paket kaplama poşetinin metresi 1 TL. Al 5 metre. Bant bile kullanmadan sar gitarı, amfiyi vs.
- En büyük boy koli bantı 5 TL.
- Topla BİM vb. marketlerden kartonları gitarın, amfinin vs. etrafını çevrele. Parçaları ekmek bıçağıyla keserek hallet ve bantla.
PTT kargo. Hiç sıkıntı yaşamadım ... iki gitar aldım, iki gitar gönderdim ... sıfır sorun.