kesinlikle katılıyorum! kendine güvenen ve yaptığı herşeyin bilincinde olan bir adam ve harika bir yorumcu.götü çok kalkık dese de insanlar benim bikaç kez konuşmuşluğum var oldukça etkileyici biri. gözlerinin içine dalıp gidiyorsunuz farkında olmadan.haohmaru demiş ki:Bence ortamdaki en iyi solistlerden biri yusuf.
speedo demiş ki:Sitelerinde kendilerine "Ankara'nin tek repertuar grubu" diyorlar ama bosuna demiyorlar!
Speedo'ya kesinlikle katılıyorum!! ben ve arkadaslarım raindog la tanısana kadar klasik şeyler dinliyorduk genelde ama bu grup cidden bize çok şey kattı. yukarıda speedonun saydıgı tüm grupları hala ve sıkılmadan dinliyorum. bu çok önemli bişey tabii. cadı tahtası mı dinliyim şimdi allah için yaa! etraf iğrenç repertuarlı gruplarla dolu. hepsi bir anda gitse de piyasa temizlense 🙂
speedo demiş ki:Unutmadan, bu da yeni açilan forumlari: http://raindog.forumsplace.com .
(Ordaki nick'im speed, gelip de yalnizlik çekmek istemeyen arkadaslar için 😉 )
Lemon-n-Melon demiş ki:Bende Ankara gölge bar performans kayıtları mevcut kendim için kötü günlere ve gidemediğim Cumalar için kayıt ettim. Çok da kötü olmadı....
zevkle dinlenebiliyor.... Kayıtta iyiyimdir ama gizli kayıt olduğu için kimse stüdyo kayıdı beklemesin.....
Tabii Grup elemanları izin vermediği sürece kimseye dağıtmam beklenmesin....
Ancak ve ancak RAINDOG izin verirse cd ye çeker isteyene yollarım....