yaklaşık 2 aydır elimde olan bir alet artık kendisi 🙂
hemen alır almaz yorum yazmadan biraz kullanıp yazayım dedim.
öncelikle gerçekten lambalar farkını çok açık bir şekilde ortaya koyuyor.driveları gerçekten çok iyi ve diğer aletlerden çok farklı.teknik olarak ses çözünürlüğünden midir lambalardan mıdır bilemiyorum ama gerçekten çok kaliteli driveları var. vintage tonlardan çok sert tonlara kadar istediğiniz her tona çok kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.clean tonları ise distortionların yanında biraz sönük kalıyor ama yine de tatmin edici. tabiki burda benim genelde gaini bol tonlar kullandığım için lambaları ve boosterı fazlaca açmamın da etkisi büyük 😆 keşke lamba ayarları da her patch e özgü yapılabilseydi ama tabi pek mümkün görünmüyor böyle birşey 😉
alet ilk başta biraz karışık görünse de pedal ayarları dışında çok da karışık bir alet değil. midi kablosu alınca sanırım ayar çekmek daha da kolay olacak.
onun dışında 6band eq gerçekten çok etkiliyeci, istediğiniz drive karakterine karar verdikten sonra eq da yaptığınız ayarlarla çok kısa sürede harika tonlar ayarlayabiliyorsunuz. reverbin ayrı bir modülde olması güzel.onun dışında double delay olayı çok güzel :twisted:
noise reduction ise kesinlikle inanılmaz, tonunuzu bozmadan çok temiz hale getirebiliyor, şarkı aralarında saçma sapan seslerden kurtuluyorsunuz
kısacası alet gerçekten parasını hakeden bir alet bence. Laylaylom da fiyat konusunda yardımcı oluyor eğer almayı düşünen olursa.
bütün profesörler gibi bu aletin demoları da yapabileceğinin çok ama çok azını gösteriyor.niye böyle yaparlar anlamıyorum 8O
midi kablosu alırsam buraya birkaç kayıt da koyarım arkadaşlar. iyi bir profesör almak istiyorsanız gidin bir deneyin derim ben 🙂