hadi g9 cular kayıtları gorelim! 🙂
bence hicbir aleti denemeden kullanıcı yorumlarına fazla guvenme çünkü herkesin zevki farklıdır belki pod xt live'in daha çok üstün tarafı var belki de yok ama onemli olan senin kulağına hoş gelmesi bu da hiç beklemediğin bi proc tan da gelebilir yada en iyisinden gelmeyebilir 🙂.invisiblekid demiş ki:cok sagol gurkanisevic! Bu arada pod xt live cok cesitli kabin simulasyonlari, amfi modelleri ve microfonlama cesitleri sunuyormus bunlar zoom g9 da cok az deniyor oylemi gercekten? Zoom g9 kabin simulasyonuna ihtiyacı var falan diye yorumlar okudum! :S
muoupu demiş ki:Ben de kullanıyorum 9.2yi, ton açısından çok başarılı bence, kabin simülasyonu da ekstra alet gerektirecek kadar kötü değil, tek eksiği olarak kayıt, ritm, loop gibi özellikleri söyleyebilirim ama zaten analo setuplarda da bu kolayca yapılamıyor, yanına bir drum machine bir de jamman lazım sadece. Bilgisayarla kayıt amacıyla kullanılabiliyor, patch edit için midi kablosu gerekiyor. Bilgisayarla birlite kullanıldığında hiç bir eksiği kalmıyor (drum machine, kayıt bilgisayardan yaparsanız)