Atalay demiş ki:
funberk demiş ki:
Atalay demiş ki:
archimonde demiş ki:
Bu aleti param birikince almak istiyorum az kaldı ama bir kaç soru işareti var hala kafamda . Sustaini öldürüyor diyorlar , böyle bir şey varmıdır?
boss gt10 ile karşılaştırıldığında nasıl bir sonuç ortaya çıkar ?
teşekkürler
Boss GT10 diğer bosslar gibi klasik Boss tonları veriyor. Kullandım. Ben G9 2tt aldım. Çok memnunum ve harika bir cihaz.
Sustaini öldürüyor diyen cihazı kullanamamış demektir. Detaylı ama kullanması kolay bir alet g9.2tt. Profesyonel gitar kayıtlarında kullanıyorum ve şu ana kadar mikrofonla ve amfilerle aldığım tonların aynısı ve daha iyisini dip gürültüsüz alıyorum.
Boss GT10 çok klasik ve orjinal ton yakalayamayacağın bir makina. G9 ise tüpleri ve amfi- mikrofon seçimleriyle karışımda yenilikler yapabileceğin bir cihaz.
arkadaşım kendin yapamadığın birşeyin suçunu gt 10 a atma kafamdaki tonu gt 10 dan daha iyi hiçbi proc de yazamadım simdiye kadar. oss GT10 çok klasik ve orjinal ton yakalayamayacağın bir makina diyen kişi de cihazı kullanamamış demektir
24 yıl gitar çalınca Boss yavan kalıyor. Çok basmakalıp ve aynı renk tonlar yıllardır kullanılıyor. Ben sevmiyorum. Hergün aynı yemek yenmez. Yeni başlayanlara ise fazla bile gelir GT10. Sen satın aldın o kadar para verdin diye seni memnun etmek için beğenilerimi sunmak zorunda değilim. Profesyonel olup çok uzun süredir bu işi yapan insanlara bilgi veriyorum. Sana uymuyorsa GT10 la takılırsın kardeşim. GT10 iyi üründür bu arada. Finansı yetip almak isteyenlere uzun süre kulanabilecekleri ve konserlerde çok iyi sound alabilecekleri bi cihazdır. Analog Bossları kullanmamış olup merak edenlere, bu tonları yeni duyanlara çok bile iyi gelir bu cihaz.
Ben hiçbir firmanın temsilcisi değilim. G9.2tt dijital sound vermeyen bir dijita cihaz. Yeni teknolojileriyle işi bir tık daha ileri götürmüşler. Tüpleri ve boostlarıyle sıcak tonları bana yeni ve şevk verici geliyor.
bunun çok para verip almakla bir ilgisi yok hayal ettiğin tonları eq vb kullanarak cok rahat yazabilirsin bu aletle 24 yıldır klasik dediğin tonların cok rahat dışına cıkabilirsin. ne yani profösyonel olupda çok uzun süredir bu işi yapanlar boss gt 10 kullanmıyorlar mı? kullanamazlar mı? iişte aletten biraz anlasan hergün aynı yemek yenmez lafını kullanmazdın bence. birde insanların satın alırken nekadar para verdiğini bilmeden yorum yapma gerçekler karşısında gülünç duruma düşersin
🙂 üstündeki hazır tonları hergün kullanırsan sevmezsin tabi gt 10 u sevmek istiyorsan oturcaksın saatlerce ton yazcaksın günlerce haftalarca istediğin tonu en iyi şekilde almaya calıscaksın üstündeki manyetik seçimine göre bile etkiliyor o sesi gitar çalmayı bile unutabilirsin bu aleti kurcalarken ancak ozaman işte cok iyi tonlar elde etmeye başlarsın. zoom olayı bir adım daha ileri götürmüş olabilir üstndeki drive tonları daha etkileyici daha sert de olabilir bu zevk meselesidir ben istediğim sertliği elde edebiliyorum. 2 lambanın avantajı tabiki farklı olacak farkını hissedirecek calarken.
24 yıldır gitar çalıp bu tonlar yavan geliyor olabilir sonuçta 30 yıldır gitar çalıpta gt 10 arayanlar da var bu yeryüzünde. sonucta nekadar dır gitar çaldığın önemli değil nekadardır gitar çalıştığın önemlidir bende boss un temsilcisi değilim burda bundan önce de zoom kullanıyordum. gt 8 deneme şansım oldu bi bardak suyun içinden cıkıp sürahiye atlamış gibi oldum. smdi gt 10 da damacanada gibi hissediyorum. yani tamamen zevk meselesi.