Zuhal İndirimi

Zuhal indirimini bekledik ve indirim başladı. Açıkçası benim ilgilendiğim gitarlarda kayda değer bir indirim göremedim. Hatta bazı gitarlarda fiyat artmış. Sitesinde ürün bulmak zaten ızdırap.. Sizin gözünüze çarpan bir şeyler var mı?

Aynen bazı şeyleri de yükseltmişler benim 40k lık alışveriş 50 olur aralıkta herhalde. Yılbaşından önce koyarlar. Black friday ayağına telefonlara da operasyon çekmişler indirim yaptık diyip kendi fiyatında satarlar.

Dağ fare doğurmuş desenize.. Eskiden kampanyadan yüzlerce kişi gitar alıyordu, bu forumda paylaşıyorlardı.. O zamanlarda öğrenciydik.. Şimdi sarı siteden 2. el ürün alamıyoruz.

Zuhal indirimini bekledik ve indirim başladı. Açıkçası benim ilgilendiğim gitarlarda kayda değer bir indirim göremedim. Hatta bazı gitarlarda fiyat artmış. Sitesinde ürün bulmak zaten ızdırap.. Sizin gözünüze çarpan bir şeyler var mı?
beni biraz hayal kırıklığına uğrattı bu seferki indirim açıkçası, geçen seferki indirimde 50k ya 5150 almıştık arkadaşıma ama bu sefer gözüme çarpan güzel bir model olmadı. Sanki denememişler gibi, 3-5 strat dışı yüzde 30 indirim olan gitar da yok...

Geri