Yeni profil mesajları

Selamlar izmirdeyim grubuma vokalist arıyorum 05538483668 Türkçe piyasa çalıyoruz
özüm rea
özüm rea
discordan ulaşırsanız sevinirim discord ( ozmm )
özüm rea
özüm rea
malesef bi nedenden dolayı whatsapp kullanamıyorum ve numaradan ulaşamıyorum umarım anlayış gösterip discorddan ulaşırsınız sizinle sesimi paylaşabilirim olumlu bakarsanız
Herhangi bir müzik kaydı almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.
@highdkb
ben max. profesyonel bateristim. vizyonum isimin eni olmak. bagimsiz olusumlarla yuksek performansimla gosteri performanslayacagim. @max.theprofessionalbaterist instagram sayfam.
Selamlar. Konservatuar hazırlık öğrencisiyim, şan eğitimi alıyorum. Grup için size nereden ulaşabilirim?
selam. vakit ayırabilirmisin. antalyada nerede yaşıyorsun. ben güzeloba.
burukan
burukan
Ben İstanbuldayım müzik programlarına hakimim uzak da olsak buradan elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Yaz dönemleri geliyorum Antalyaya. Ayrıca eşimle temelli taşınma planlarımız da var ileriye dönük. Babam orada oturuyor. (Konyaaltında)
2iki
2iki
arasana beni 05053773202
merhaba bende antalyadayım aranjelerim var spotifyda çalışmalar ekliyorum. kayıt alabiliyormusun evinde. benim parçalara piano partisyonları çalmak adına ? logic pro kullanıyorum
bu gun bır prosesor sıparııs vermıstım en dogru sesı alabılmek ve ev harıcınde bır yere goturunce prosesoru dırekt mıxerden vs baglayınca farklı bır sound ıle karsılasmamak ıcın amfıye 4 kablo yontemı ıle baglamalıyım yoksa prosesorun xlr ses cıkısından amfıye tek kablo ıle baglamam yeterlı olurmu ( tek kablo ıle baglamak yeterlı olur ıse prosesor xlr cıksıından amfı de nereye gırmem daha dogru olur )
Hakan Baysal
Hakan Baysal
Ben hiç processör kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım 4 kablo yöntemini kullanıyorlar.
Geri
Üst