Yeni profil mesajları

benı bu konuda kısaca bılgılendırebılırsenız cok sevınırım tabıkı musıat oldugunuz bır zaman
dılersenız 05497490079 dan ulasabılırsınız şimdiden tesekkur ederım .
Hakan hocam merhaba watt kıller ıcın bır konu acmıstım oraya yorum yapmıstınız öncelikle teskekur ederım ama benım amfım mkıı degılmıs normal ht40 imiş eve gıttım baktım amfıyıde yenı alınca daha fişe takmadım daha bu amfıyı evde sıze rahat kullanabılırmıyım ( lambalaı amfılerde sesı sonuna kadar acmadan verım alamazsınız vs dıyorlar ) bu dogrumu
Hakan Baysal
Hakan Baysal
Master volume olan amfilerde Volume preamp katının sesi olarak çalışır, yani poweramp’e giren sinyali arttırır ve "lamba kırılması” diye dile getirilen yani sesi açtıkça daha fazla crunch ton etkisi veren bir etki yaratır. Siz kendi preamp tarafındaki volume seçeneğini ve EQ ayarlarını yapın sonrasında Master volume ile kısıktan başlayarak ne kadar bir etki yarattığına göre sesin desibelini ayarlayabilirsiniz.
U
U.y.celik
desteğiniz için tesekkurler hocam
Prosesör ve pedallar konusunda hakimsiniz sanırım. Mooer GE200 sıfır fiyatı 5700tl ve NUX MG300'ün ikinci el fiyatı 3800tl(Sıfır sayılır) sizce aradaki fiyat farkına değer mi ?
ChuckSchuldinerDeath
ChuckSchuldinerDeath
Maalesef bilmiyorum her iki modeli de.
Mooer GE300 u biliyorum, gayet iyi. Nux hakkında bilgim yok. Özelliklerini karşılaştırın ve de neye ihtiyacınız var ona göre düşünün. Sonra da testlerini YouTube'dan izleyin bol bol, artıları eksileri nelerdir. Ben Headrush tercihimde öyle yapıp karar verdim. Kararından da gayet memnunum.
Ikinci el almaktan çekinmeyin. Gayet uygun fiyata güzel birşey denk getirebilirsiniz
One Way Trigger
One Way Trigger
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. İkinci el Nux MG 300 aldım.
dostum selam prosesör ve amfı baglantısı konusuna destegın ıcın tesekkur ederım telefon numaranı yazabılırsen aklıma takılan bu konuda bır sorum daha var bılgılerınden faydalanmak ısterım 2 dk :)
selam gitar lazım olur ise yazabılırsınız
r2kantini
r2kantini
Merhaba. Şimdilik gitar arayışımız yok fakat olursa size haber vereceğim
selamlar forumlara gırmeyelı uzun zaman oldu grup işini naptınız bulabıldınızmı ? bende gıtar calıyorum bır acık olursa belkı ıletıısme gecebılırız aklınızda olsun
Merhaba,

Jackson sl2ht için fiyat öğrenebilir miyim acaba?
D
Deviant
Selamlar,
3000 usd idi fiyatı, fakat satıldı.
Muğla merkezde grup kurmak isteyen gitar, bass, davul, klavye çalan vokal yapan arkadaşlar arıyorum. instagram: umityabgu ;)
Merhaba, "Siyah Siyah" adı altında 5 profesyonel müzisyenin kurduğu yeni bir grubuz. ilk çalışmamız olan " Haydar Haydar"'ı tüm dijital platformlarda yeni yayımladık. Paylaşımınız ve desteğiniz bizi çok mutlu edecektir.
Spotify:

Itunes:
Youtube:
Selamun aleyküm hocam ekipimize davulcu arıyoruz katılmak ister misiniz yer İstanbul detaylı konuşmak istiyorum uygunsa 0552 513 24 56 numaram
Düet için idealist bayan vokalist/gitarist arıyorum. Playlist: 60, 70, 80, 90'lı yılların türkçe aranjmanları (nostaljik müzik). Hedefim: kendi eserlerimle dijital platformda arayış, publarda ve sokakta müzik. Gitarist ve vokalist olarak (solo sanatçı) tecrübem var. Stilim: Rock, Rock/pop, Blues, Blues/Rock, Soul, Volk vs. İstanbul / Avrupa yakasındayım. 🤘
Geri
Üst