Yeni profil mesajları

Bir takım elixir tel 120 TL. Döviz kurunuda 2ye katlamış aga teller.
Tam 1 yıllık gitar gelişimim ve ilk youtube videom :) Biliyorum inanılmaz eksiğim var ve kayıt ekipmanım çok kötü, hatta yok.
https://youtu.be/KEclCHMzOIM
Konulardaki fotoğrafları göremiyorum, sadece ilanlarda değil, hepsi böyle. Aynı linki log out girip açtığımda görünüyor ? Acaba kullanıcı ayarlarında bir şeyi farkında olmadan açtım/kapattım mi? Yoksa forum beni sevmiyor mu ? : (
chadkroeger
chadkroeger
Mobildeysen yan çevirebilirsin telefonu
V
VanHalen
Pc de problem oluyor zaten log out olup girince sanki forumun ayarlarini default kullaniyorum gibi hissediyorum bu yuzden acaba log in iken bir seyi mi actim veya kapttim yanlis da hissediyor olabilirim tabi
Şu hayatta en çok da bir 5-10 yıl önce doğumamış olmak veya daha önceden bazı grupları keşfedememiş olmak koyuyor.Kimler kimler gelmiş; soundgarden (en çok da bu koyuyor, bir daha izleyemeyeceğimiz için chris’i),sonisphere (şimdi böyle sağlam lineup’u bırak türkiye’yi, dünyada bulmak zor),pearl jam... Şimdi bir tanesi bile gelmiyor, yurtdışında konser kovalıyoruz zar zor para biriktirmeye çalışıp.
V
VanHalen
sırf konser için yurtdışı mı ? hem de bu kurla.. birikmez ki o.. acaba gürcistan'a filan gelirle mi ki ? euro bölgesinde hergün konser var da para yok ki gidecek..
Nux Cerberus üzerindeki drive, JHS-Morning Glory klonu imiş denilene göre. Klonu böyle ise kendisi nasıldır bilemedim. Acaip bir şey, çaldıkça çalasın geliyor. Cerberus üzerindeki analog drive-distortionlar 10 numara bu arada. Ah bir de 3 bant EQ olaymış.
ozibozi
ozibozi
Distortion tarafı da Angry Charlie klonudur. O da gayet başarılı.
barrios
barrios
Evet öyleymiş. Yalnız benim aklım Double Barrel'da kaldı şimdi, Morning Glory ile bir tür TS kombinasyonu imiş:)
Geçen ilan açarken nasıl olsa satılmayacağı aklıma geldi, forumdan bayadır bir şey satamadığımı farkettim ve mesajları inceleyim dedim. Son 2, gözümden kaçtıysa 2,5 senede TurkRock'ta hiç bir şey satamamışım birde hala ilan açıyoruz. Ayrıca bu süre zarfında 1 gitar, 1 prosesör, 3-4 manyetik, 3-4 pedal almışım.. Ha işin garibi yazdığım fiyatlarda sıfırının %25i ile %50si arası..
V
VanHalen
Ben ilanlarımı bile bulamıyorum, şuan hangisi var bilmiyorum. haftada bir uplıyorduk sayaç vardı ne güzel, hepsi gitti, düzenli foruma gireni cezalandırır gibi bir durum oldu. Ülke başkanlığa geçince forum da geçti anlaşılan, anlatmaktan da yoruldum artık. olduğu kadar olmadığı kader..
justaperfectday
justaperfectday
Ben 2007'den beri burada belki bir - iki kez ekipman satabilmişimdir. Sarı sitede sattığım ise belki otuzdan fazladır gitarı, pedalı, amfisi vs. Burada ölü fiyatına açtığım satılık ilanlarına bile sadece daha da ölücü bir iki teklif gelirken, sarı sitede uygun fiyatlı ürün pek durmuyor (bu aralar duruyor, ortam fena). Burada ilan açmıyorum o yüzden, zaten buranın tadı başka.
Bu cazlar-blueslar beni felaket bozdu. Eskiden overdrive ile distortion boost ederken şimdi sıra tersine döndü, çekirdek ton overdrivedan geliyor, gaini saat 9 seviyesinde açılmış distortion ile boost filan... Geçenlerde slide bile alasım geldi. Bir tuhaflık var, ama nedir tam sezemedim hadiseyi...
Eski üye Hackeiommi' ye nasıl ulaşabilirim? SX Stratocasterım için pirinç üst eşik almak istiyorum. Hatırladığım kadarıyla kendisi Stratocasterlar için parça satıyordu. Mail adresini vs. bilen var mıdır?
Geri
Üst