Yeni profil mesajları

Feedback önleyici kapaklar standart ölçülerde mi oluyor acaba yoksa farklı farklı ölçülerde mi, yardımlarınız için teşekkürler. Gitar epiphone ej200sce/n
V
VanHalen
Kapaklar dimarzio gibson duncan hepsine farkli malesef olcu sıkıntı olur
Tüm alınık satılık ilanlarımızı nereden görüyoruz artık?
Yetgin
Yetgin
Kimse geri dönüp ilanlarını kapatmıyor artık sanırım.
Bugun Suriyeli bir arap bana bakmak zorundasiniz dedi.kendi kulagimla duydum.Bir gun gelecek ve defolun burdan da diyecekler.
V
VanHalen
ben sonucu ortaya koyuyorum, adama dedin ki zamanında, ben 3 gün sonra gelip seni diktator esad ve ailesinden kurtaracağım, adamın yurdu dağıldı, 7 yıl geçti ve suriye ve halkı darma duman oldu. Bunda suriyelilerin suçu olduğu gibi bizim de dolaylı yoldan suçumuz var. Bu millet cam filmi için bile eylem yaptı 5 milyon suriyeliyi vatanından eden savaş için kılını kıpırdatmadı. şimdi de bedelini ödüyoruz.
  • Beğen
Tepkiler: Wasp
V
VanHalen
30 milyar dolar harcadık elimizde 3-4 kmlik afrin ve cerablus dışında bir şey yok oralar da ne petrol bölgesi ne stratejik hat. Bir miktar sınır güvenliği sağlandı o kadar. Rusya akdenize yerleşti abd petrolu aldı belki terör koridorunu da kuracak. 3 günlük emevi cami hayali 7 yıl sonra bu hale geldi. Beğenin ya da beğenmeyin adamlar bu yüzden haklı. Nargile içen de benim askerim orada savaştığı için haksız.
V
VanHalen
benim ortalama gelirim 10.500 dolardan (o da yalandı da neyse) 6500 dolara inmiş bu yazdıklarımdan da rte ve yağ sürmekten bahsediyorsunuz. ülke yangın yeri siz taraf olmayan ber taraf olur kafasındasınız. Kendileri de kabul etti zaten suriye politikasının yanlışlığını 5 milyon kızgın suriyeli de içimizde patladı. resmi kayıtlara göre 250bin/yıl suriyeli doğuyor. Bir an önce üremezseniz vergi dışında toprak isteyecek
Merhaba hocam, iyi hafta sonları. Daha önceleri biraz garibime gitmişti ama mümkünse benim edge zeroya, sizin LUST gitarda yaptığınız gibi klasik floyd rose sustain bloğu bulabilir miyim?
barrios
barrios
Erkozero, luthier Erdem Koca'nın sitedeki nicki idi. Ancak kendisi artık ABD-Florida'da yaşıyor (orada da gitar yapımcılığını sürdürüyor) ve siteyi çok aktif takip etmiyor olabilir. Facebook üzerinden yazarsanız çok daha hızlı ulaşırsınız.
"Uzay Şövalyesi ROM" dirilmiş. "Kim o ?" diyenler, siz boşverin. ROM'u hatırlayanlar varsa, haberiniz olsun. Bir başka yayınevi (artık telif hakları Marvel'da değil...) Hasbro evreninde geçecek şekilde ROM'a yeni bir hikaye yazıp yeni maceralarla yayınlamaya başlamış. Şimdilik Türkçe'de yok, ilk 10-15 sayıdan oluşan birinci cildi aldım. Marvel gibi olmadı ama, fena da değil hani:)
Gitarist , baterist , bas gitarcı arıyoruz. (Ankara içi Batıkent olursa mükemmel olur grup kurmak istiyoruz. Kafa dengi kişiler ulaşabilir.)
  • Beğen
Tepkiler: kaanvrl
DeSa
DeSa
kafa dengi yani grup içerisinde aile ortamı oluşturabilecek insanlar. Müzisyen olması yeterli ancak pes etmeyecek ve yarı yolda bırakmayacak insanlar arıyoruz.
kaanvrl
kaanvrl
Merhabalar, gitaristim müzik tarzı ve detaylar için 05331517637 nolu telefondan ulaşırsanız konusalım.
GuiTarık
GuiTarık
Solo Gitaristim,
0551 166 9353
Amatör şekilde yan flüt çalan ve eğlence amaçlı grup arayan bir kimse
  • Beğen
Tepkiler: sylfaril
S
sylfaril
Ortaokuldan beri yan flut caliyorum (gitara daha sonra gecmistim), jethro tull askina baslamistim, caldim da ne mutlu ki. Ama eglence olsun diye kendi kendime caldim hep.
Umarim benden daha sansli cikarsiniz
Digitech Control 2 arıyorum!! (Digitech GSP1101 processor için)
barrios
barrios
Rocktron Midi Mate verelim ? :)
kubi_net
kubi_net
Özellikle Control 2 arıyorum yav MIDI mate pek bana göre değil =(
Geri
Üst