Ogün Sanlısoy

Albüm oldukça başarılı.Ayrıca jawbreaker sonuçta ogün camiadan kopmamış bir şahsiyet.Onun gönlünde hala speed metalin,gırtlağında ise hala brutal-scream in olduğunu düşünüyorum.
Albüm içerik,aranje ve sözlerle tatmin etti ama müzisyenler olarak beni fazla tatmin etmedi.Faruk Kavi kendine özgü gitar sounduyla şarkıların duygusal çizgisine ve yürüşüne uygun sololarıyla çok iyi.Yalnız basist umut arabacı(izmir) ve davulcu(adını hatırlayamadım ama oda izmirden) fazlaca yeterli gelmedi.
Aslında bende şaşkın bir haldeyim tarzlar arası geçiş konusunda.Ama G.Erkin Erkal'ın programında Ogün "Saydım" ı bir hatuna yazdığını doğruladı.
albümün geneline bakarsak zaten şarkıların büyük bi bölümünün tek bi kişiye yazıldığını görebiliyoruz.Yani Jawbreaker sanırım Ogün de Trail Blazer ve Korkmadan bu yana değişen sanırım aşık olması ve terkedilmesi.Aşk insana neler yaptırıyor?(buna bir başka örnek Murat Net"pentagram eski solo gitarist" reflex i kurdu ve şarkıyı dinle:sen hep benimsin.
Eski Pentagramcılardan açılmışken Demir e gelelim.O bence tam bir popülist.Bu saatten sonra bırakın hard sounda nazır rock albümünü(2004 istanbul) black metal albümü çıkarsa bile nafile!!!Kerem Tüzün(KURBAN ve bana göre türkiyenin en iyi 5 rock basistinden biri) ve sağın solun etkisiyle zoraki bir sertlik içine giren Demir'e allah yardım(bela) etsin.
 
gerçekten muhteşem bir albüm. bence duygular gayet güzel hissettiriliyor. sanki ben yaşamışım gibi... saydım, benim için gerçekten çok özel bir şarkı. onun dışında diyorlar da harika... canlı performansı da çok başarılı... daha ne yazayım. süper işte.
 
BEnce ogün sanlısoy dönegin teki adam ilk önce pentagramda calio sonra saydım gibi bi parça çıkartıo ayrıca scrotestical'a da katılıyorum :p :LOL: :p :LOL:
 
ilk parçayı pek beğenmemiştim. çok tekrarlıyodu şarkıda sözleri, ama ikinci parça (pencere yanılmıyosam parçanın ismi) çok güzel olmuş. gerek klip gerek sound olarak çok başarılı buldum. sözlerini pek beğenmesemde adamın müziği gerçekten güzel. albümü almaya doğru eğilim kazandım. yüxexes performansında pek tutmamıştım, ama bu klip ve şarkı baya bi hoşuma gitti.
 
Tony_Iommi demiş ki:
BEnce ogün sanlısoy dönegin teki adam ilk önce pentagramda calio sonra saydım gibi bi parça çıkartıo ayrıca scrotestical'a da katılıyorum :p :LOL: :p :LOL:

Ben de sana sonuna kadar katılıyorum herif Pentagra'mın vocalliğinden ayrılmış şimdi yanında Pentagram dendimi (Pentagram mı? o da kimmiş) gibi cevaplar veriyor albümü de iğrenç :evil:
 
ben albümü beğendim 1-2 şarkı dışında..... ama pentagram gibi bi grubun solistiyken ayrılmak baştan hata zaten sonra da sanki hiçbişi olmamış gibi davranıyo olması da ayıp yani :!: :evil:
 
Geri
Üst