Ogün Sanlısoy

yanında bi ara mehmet sarışahin gitarda eşlik ediyodu sanırım,,ama o da turnelere katılmıyormuş.
ogün şanlısoy un yeni albümü ne zaman çıkıyor ya
 
kendisini çok seferim ben bizzat tanıştımda:D:D ya arkadaşlar ogün çok samimi bir insan ve halktan biri sevecen dostane bir insan seviomm karakteride müziğide bir numara bencee
 
ya ogun abimiz bi tanedir ya ayrica canbi karistirdin heralde ogun sanlisoy icin denilebilcek en son seylerden birini soyledin :evil: arkadaslar sizi info yada bekleriz
 
Ogün Sanlısoy için söylenebilecekcek son söz.O içinden gelen şeyi yaparken para kazanan şanslı kişilerden biri.Ayrıca bunun için çok emek harcadı.Bunu anlamak için şarkılarını dinlemek yeterli ama bununla yetinmeyen kişi hayat tarzına bakabilir.Popüler olmak ve daha fazla kazanmak adına prensiplerinden ödün vermemiştir.Ama çalışarak üreterek emeğiyle para kazanmak suçsa ona birşey diyemem.
 
ne ilgisi var yahu para konusunun. ne yani iyi müzik yapıp para kazanmak suç mu? rocker gibi geçip abuk subuk dizilerde filan oynasa dah mı iyi olacaktı yani? adam işini iyi yapıyor, tarzından ödün vermiyor, samimi , sıcak , doğal bir insan. yılların emeği alt yapısı var. öyle ha deyince bir günde Ogün olunmuyor herhalde. emeklerinin karşılığını alabilmesi bence çok güzel. bunun suçmuş gibi yansıtılmaya çalışılması çok saçma ve haksızca bence :evil: Ogün'ün bir lafı var ya hani "daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun siz yapın" para da kazanmayın aç gezin madem :evil: sanki adam arabeskçiler filan gibi bir gecede trilyonlar götürüyor, allah allah yaa :evil:
 
bu hafta genç tv deki genç köşe nin konuğu Ogün.program her gün 15.30 ile 15.50 arası bir saatte başlıyor.Sanırım ocak ayında çekim yapılmış çünkü 4 şubattaki Pentagram konserinden önce çekilmiş.uzun bir röportajı ve bana bi sor,ben de özledim,hadi beni güldür,pencere,bilmece şarkılarının klibini izliyorsunuz.an itibarıyla izlemekteyim.kaçıranlar perşembe,cuma takip edebilir.
 
Geri
Üst