Ogün Sanlısoy

zeynep_busra demiş ki:
E Bijen zaten uzun süredir Ogün'le çalışıyor. Ki Korkma'07 de 3 şarkının yeni versiyonunda gitarları Bijen çalıyor.

yok ogün abiyle çalıştığını zaten biliyordum da hani eski kayıt zamanlarından alınmış görüntüler olunca birden a bijen abinin ne işi var burda demiştim kendi kendime o yüzden sordum bu arada klipte beyaz ibanez jemli uzun saçlı arkadaş kim ?
 
abi ya ogün ün umudum var diye bir şarkısı varya üç albümünde umudum var diye bir şarkı var ama iki "umudum var"da birbirinden farklı yani benim aradığım benim senle biyerlerde randevum var şeklinde olan ama albümdeki elektronik bir parça gibi ve aynı değil.çok uzun oldu ama ancak böyle anlatabildim :)
 
E orijinal Üç albümünü alırsan senin aradığın Umudum Var şarkısını bulabilirsin. Ayrıca Ogün'ün tek Umudum Var şarkısı var. O da Üç albümündeki. Netten indirdiğiniz albümlerde böyle abuk sabuk şeyler çıkıyor tabi. Korsana Hayır diyoruz ama kime? :?
 
10 ytl bence bir albüm için asla pahalı değil. Ki evinde net bağlantısı olanın bir albüme 10 ytl vermesi çok zor değil. Belki albüm çıktığında paran olmayabilir ama Üç albümünün üzerinden 1.5 sene geçti neredeyse. Zaten Ogün'ün orijinal albümlerini almadığın ŞANLISOY demenden belli. Ki Ogün'ün korsan yüzünden neler çektiğini herkes biliyor.

Kısacası KORSANA HAYIR!
 
gerektiği zamna gelir o meraklanmayın...

ancak korkma 07 nin kaybettik severkenini çok beğenmedim, basit bir düzenleme olmuş, üç albümünden sonra iyi gelmedi bana. diğer 2 şarkıyı albümü almadığım ve ya indirmediğim için dinleyemedim henüz, muhtemelen albümün orjinalini de almam 99 korkma olduğu için.

eski görüntüler güzel olmuş ama, ince bıyıklar, gür akadlar, deniz yılmazlar, gibsonlu hakan utangaçlar falan:D
 
metin gerektiği zaman ogünün yanında olur ogünü bırakmaz metin ama adama da hak vermek gerek hem şeboda çalıyor hem pentagramda adam napsın :) metin idolümdür benim inşallah ilerde bende onun gibi olurum

kaybettik severken 07 ye gelince dahada sert olabilirdi.
diğer iki şarkıda fena sayılmaz ama sanki ogün albümü bian önce elinden çıkarmak için acele etmiş gerçek ogün fanlarının elinde korkma mevcuttu zaten biraz daha değişikliğe gidebilirdi sound'da ol ol enfes bi parça mesela o tarzda olabilirdi.. ama yinede albüm güzel şarkıları seviyorum..

başarılar ogün yanındayız hep :)
 
esaq demiş ki:
zeytinlide haykoyla yapılan düet muhtesemdi..ilk defa orda dinledim korkmanın yeni halini ve eskisinden cok daha güzeldi
katılıyorum hayko çok şey katmış
yüksexes de okumuştum hayko zamanında illada mixlicem korkma'yı demiş ama olmamış sıkıntılardan şimdi tekrar düzenlemeye başlayınca şarkıları ogün al demiş hayko al da mixle bakalım :) sonra öyle çıkmış bu şarkı..
 
Geri
Üst