Soul Sacrifice

17-18 ağustos Castle in Rock Fest.(Ne demekse artık??!!) Ateş Tekdal'ın
usül bilmezliği ve sorumsuzluğunun yanı sıra antalya'nın dönek seyircisi yüzünden sekteye uğramış ve bütün bunlara rağmen Soul Sacrafice ve Catafalqe'ın müthiş performansı sayesinde bizi çok eğlendirmiş bir festivaldi...
Bööle festivallerin rövanşı olur arkadaşlar umudu kesmeyinnnn!!
 
antalya daki konser de onur (abinin :) ) bagetini almıştım.Hatta vokal özgür ile birlikte denize gitmiştik ama bir plajda sırf iskele var diye gitik ama 10 milyon olunca giriş kaçtık :D güzeldi baya.Özgür abi sayesinde iyi bir metal arşivim oldu.
 
özgüre onura ve diğer elemenlara selamlar ... antalyadan eray(deus-ex) gölge... onur trampeti sattınmı satmadıysan hala talibim abicim:)
 
haziran gibi albümleri çıkıcakmış sanırım.. türkiyenin en çok gelecek vaat eden grubu.. grup elemanlarını da tek tek çok severim.. çok eğlencelidir keretalar.. :mrgreen: yolu açık olsun.. :)
 
hıhı ben gitaristler askerde die biliyorum zaten.. hatta feyzi izmirdeydi :mrgreen: ben hell fast in eskişehir ayağında özgür reklamını yapmış diye duydum haziran gibi albüm çıkacak diye.. walla söyleyenlerin yalancısıyım.. :) ama çıksın hani çıkarsa da çok sağlam olur hakeden grup albüm yapsın kardeşim sağlam grup istiyoruz.. 8) (gaz insanıyım direk hehe :p )
 
3 temmuz'da in flames ile aynı günde çalmak baya bi süper olsa gerek onur hocam açısından.
ve şuda bi gerçekki çok sağlam bi grup umarım dahada iyi yerlere gelirler.

Başarılar!!!
 
feyzi şimdi iskenderunda dağıtım oldu artık izmirde değil izin alabilirse konser için çok iyi olacak, albümün çıkmasına da az kalmış, vokalli kayıtlarını da dinlemiştim canavar gibi canavar ;)
 
Offff ben RS de izlemiştim bu grubu manyak güzeldi , Cidden süper bir grup türkiyenin böyle bir gruba ihtiyacı var artık halk öğrensin ! Album çıksında hertarafa reklam fln dağatılsın...
RS den bu yana da hiç dinlemedim yaa çok oldu dinlemeyeli demo fln kayıt fln bişeyler olsa keşke elimde neyse albumunu alırız artık :metalhead
 
Ve albüm çıktı :) Stranded HAte 2 Temmuz'dan itibaren Rock Republic Konseri'nde satılmaya başlandı. Albüm tek kelimeyle şahane. Ülkedeki en iyi prog death yapan grup Soul Sacrifice. Bu arada SS ülkedeki albüm kalitesi standartlarını epey zorlayacak gibi..bestecilik ve özgünlük tam yerinde ve bunun üzerine teknik güzellikler ve clean ile brutal vokallerin leziz kullanımları da koyulunca ortaya süpper bir albüm çıkmış. Kaçırmayın derim. Albümdeki parçalar:

Hollow Cold
Blind
Çocuk Bahçesi
August
So Wild and Insane
Destiny
Once More
My Sea
Vision of Misery

Albümde Demir Demirkan ve Cengiz Köroğlu gibi konuk müzisyenler de var ayrıca ney, bağlama, bendir, darbuka gibi Türk müziği enstrümanları ve bu prog etkiler çok hoş olmuş...

ALbüm kapağı ise alışılmışın dışında ;) Bilindik metal albümlerinin o klişe kapakları gibi değil neyse ben anlatmayım onu da siz merak edin ;)
 
Geri
Üst