Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

Spark'ın ışığı daha güzel :D Şaka bir yana videodan anlayamıyorum bu tür karşılaştırmaları, misal modulasyon wah falan anlaşılıyor da dinamikleri anlamak cidden zor. Hatta diğer aletleri denerken bile sisteme girip ağzımın suyu akmıyorsa hemen çıkartıyorum, isterse ortalama üst bir alet olsun :) Şusu böyle busu böyle diyip düşünmektense çalım esnasında tatmin daha sağlam bir ölçüt.
 
Dip gürültüsü hadisesi ne durumda? Ben rat muadili black secret ı gain saat 3 yönünde iken marshall bb2 ile hacim kazandırmak için(gain 12 yönünde) boostluyorum. Elimde yüksek çıkışlı gitarlar var ama yine de NS2 açık olmadan kurtarmıyor. Tabii ki bu kadar gain açıkken dip normal ama bu durum pure boostta nasıl? Mesela hangi ayarlarda iken gain pedalınınzı/amfinizi boostluyorsunuz(gain ayarları bakımından)?
Bu arada Mooer Pure Boost birebir RC Booster muadilidir. Youtube a rc booster vs mooer pure boost yazdığınızda "Guy Capuano" youtube sayfasının bir yan yana karşılaştırması var. Pedalın başarısını merak edenler bu videoyu referans alabilirler. Bende rat muadili black secret ı bu tarz bi video izledikten sonra almaya karar vermiştim.

Edit: Pure boost almayı düşündüğüm için kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.
Ben gain'i saat 12 yönünde (tam ortada) kullanıyorum. Level'i da saat 3 gibi kullanıyorum. Clean kanalda herhangi bir dip gürültüsünde artışı sezmedim. Drive kanalında aynı ayarlarda amfinin (Peavey 6505+ 112) kendi dip gürültüsü çok çok az artıyor.
 
bu da benim setup :)

58yBzq.jpg
 
Ocd Blues pro ve maxon üçü bir arada. Guzel setup güle güle kullanın. Tek olarak Mi audio u genel olarakta üçünün birbirlerini boostladığınızdaki tonu merak etmekteyim. Varmıdır bir kayıt imkanı özellikle blues pro pedalı için.
Selamlar, teşekkür ederim :) Üçü de inanılmaz derecede memnun olduğum ve sevdiğim pedallar. 3ünü aynı anda açınca çok boğuk bir hal alıyor fakat tek tek ya da OCD+maxon veya Bluespro+maxon şeklinde kullanıyorum..sonuç tam anlamıyla harika. OCD zaten bilinen bir pedal fakat BluesPro gerçekten çok esnek , geniş yelpazesi olan bir pedal. açıkçası ilk denediğim provada "işte bu işte bu" şeklinde beni kendine hayran bırakan bir pedal :D şuan için kayıt yok fakat yakın zamanda güzel bir kayıt yapma planım var..
 
aileye bugün katılan BOSS FDR-1 ile birlikte pedallarımın son hali:

FDR-1
20150302_182833.jpg

Tam Set:
20150302_184001.jpg


Bir compressor alsam sanırım başka da bir şeye ihtiyaç duymayacağım. Hayırlısı bakalım :D
 
Geri
Üst