Objektif

evet başarılı bir performans sergilediler! objektif gibi kaliteli başka grupların koyu dinleyicileri gruplarının kral tv ye çıkmasını pek istemez yok bunlar piyasa oldu falan diye.halbuki hiç alakası yok.Bu şekilde bence kendilerini daha iyi tanıtma ve geniş kitlelere ulaştırma imkanı buluyorlar.son albümle birlikte objektif dahada büyük bir atağa geçti bence(sadece televizyondan dinleme imkanım olmasına rağmen yapıyorum bu yorumu!).yaklaşık 20 yıllık olan objektif i yeni dinleyenler aaa neden daha önce duymadım ben bu grubu diyecekler ve belkide kızacaklar kendilerine.

Not:Vecdi abi kanayan yaram samsundaki albüm sorunu hala devam ediyor.bugun çıktım tekrar gezdim ama yok gene yok.tekrar tekrarda dile getirmek istemiyorum bu durumu.samsundan çıkmanıza rağmen adınızı bilmeyen kasetciler var malesef!
 
Performans çok süperdi. Gerek Vecdi abim olsun Gerek hakan olsun süperdiniz. Gitar resmen 7 yılın özlemine gelip çoştu, konuştu. Bu arada ben bi eleştiri yapacam Hakan abim akşam yabancı özentiliğine değindi ama malesef kendiside cıktığı hafta sonları barda yabancı parçalar calıyormuş bu olmadı....:)
Bu program sayesinde yeni objektif hayranlarının olacağı kanatindeyim..... saygılar
 
vecdi baba şu kılığı kiyafeti bi yırtıp atsanız ne güzel olacak.gezici amerikan üssü gibisiniz.bu kadarmı etkiledi amerikan kültürü sizleri.bu kadarmı içine aldı.

birde şu işbirlikçi,amerikancı greenpeace gibi örgütlerden bi kendinizi silkinseniz.birde neden tayyibe bir şarkı gelmiyor.ampul kafalara neden değinilmiyor.

neyse baştada dediğim gibi şu amerikan krosu kılıktan bi silkinseniz neler olacak.albümünüzü alacağım çünkü karadeniz insanı zekidir.hoşgörün başarılar
 
Kendilerini (neredeyse kurulduklarından beri) yıllardır takip etmeme, birçok konserlerinde gerek sahne önünde gerekse yanlarında bulunmama rağmen dün gece Kral Tv'de seyrettiğim Objektif, beni olduğum yere mıhladı resmen.

Diyecek birşey yok; aşmışlar artık. Enstrümanlarına hakimiyetleri, şarkı sözleri, duruşları ve tavırlarıyla bir "ders", bir "okul" gibilerdi. Ki öyleler zaten.

20 yıllık bu okuldan öğrenilecek çok şey olduğunu bir kez daha gördük. Nice 20 yıllarda yeni dersler için; çok yaşa Objektif.
 
Bende sevindim bu habere :D dediğim gibi bu albümle objektif dahada yükselişe geçiyor,önceki albümler merak ediliyor.ilk albümlerini zor zahmet bir yerden bulmuştm yıllar önce ama şimdi biraz zor olsa gerek
 
bende sadece ilk albümü yok.onu da bu saatten sonra bulmak hayli zordur sanırım.çünkü üretici firma olan uzelli'de bile yoktu.bu saatten sonra da yeni baskı yapmazlar herhalde.yapacak bişey yok.
 
sokagın sesi albümünü bugun aldım aslında başka bi albüm almaya gitmiştim haberim bile yoktu böyle bir slbümden şuan dinliyorum ve cok hoşuma gitti baya saglam bir calışma olmuş tebrikler
 
11_12_07_07_9_20_10.jpg
 
Geri
Üst