Objektif

Vecdi Abi albüm Samsun'a hala gelmedi çıktığı günden beri bekliyorum.özellikle getirtmeleri için gittim söyledim ama hala ses yok!Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?Ben artık dinlemek istiyorum albümünüzü...!!!
 
OBJEKTİF ÇARŞAMBA GÜNÜ 18-15 'DE CINE-5 BAŞKA YERDE YOK PROGRAMINDA...

11_26_05_07_7_45_39.JPG
 
Türkiyede yaşamış ve yok olduğu düşünülen türler ve yok olmaya yüz tutumuş canlı türlerinin tekrar doğaya kazanılmasını amaçlayan "SIFIR YOK OLUŞ!" projesi için lütfen herkez biraz da olsa üzerine düşeni yapsın. 4 Haziran’da CNN Türk tarafından kamuoyuna duyurulan “Türkiye’nin Doğa Fonu” kapsamında “Sıfır Yok Oluş” hedefine ulaşabilmek için 10 projenin acilen uygulanması gerekmektedir.Unutmayın bu ülke, bu doğa bizim olduğu kadar aynı zamanda çocuklarımızın ve torunlarımızındır...

Doğa Derneği Sıfır Yok Oluş projesi:
http://www.dogadernegi.org/index.php?sayfa=106

Yardımlarınız için:
http://www.dogadernegi.org/index.php?sayfa=117

Kampanyanın ilk meyveleri:
http://www.cnnturk.com/YASAM/DIGER/haber_detay.asp?PID=223&HID=1&haberID=359201


TÜRKİYE DOÐASINA SAHİP ÇIKALIM!
 
Güzel proje eğer işletilirse. Ama yeterli değil bunun yanında doğal alanlara fabrika ve termik santral kurmaktan da vazgeçilmeli ve Doğaya karşı kaderci umursamazlığımızdan vazgeçmeliyiz toplum olarak öncelikle. Genellikle "her şey halloldu da bir çevre kaldı insanlar ölürken bunlar kedi köpekle uğraşıyor" gibisinden uğraşanları aşağılayıcı ve rahatsız edici bir genel düşünce hakim cahil toplumumuzda. Bence bu hayvanlar böyle düşünenlerden daha değerli ve topluma da daha faydalıdır hiç bir şey yapmasalar bile. Doğayı ne derece ciddiye alıp almamamız gerektiği hakkında bir şey söylemeyeceğim bilen bilir bilmeyen ölür ya da gelecekteki nesli tükenir.
 
En çok da İzmir Karaburun civarındaki foklar için mutlu oldum. Doğanın dengesini koruyabilmesi için gerekli olan bu uygulamaları hayata geçirecek olan insanlar gerçek insani değerlere sahip kişilerdir. Bu gibi türlerin de kıymetlerinin bilinmesini ve duyarlı insanların bu kampanyaya katılmalarını, destek olmalarını diliyorum.

Günümüzde insan büyük bir maymun iştahlılıkla tüm doğal kaynakları yoketmeye çabalarken, bilinçli kesimin göstereceği bu tip duyarlılık örnekleri homo sapienslerle gurur duymama neden oluyor. Umarım havada kalmaz.
 
Vecdi Abi Cine5 teki programda yine çok iyiydiniz,güzel mesajlar verdiniz.Albümüde bekliyoruz bakalım haftasonuna artık :D
 
Arkadaşlar 1970 lerin sonlarına kadar türkiye coğrafyası üzerinde özellikle güneydoğu toroslar üzerinde iran sınırına yakın bölgelerde pars (bilinen adıyla leopar) bir yana kaplan öldürüldüğü kayıtlarda yer almaktadır.1800-1900 lü yıllara kadar anadoluda fil aslan ve çita bile tespit edilmiştir.Konya bölgesinde bulunmuş mamut ve birçok paleozoik canlı fosili bu toprakların nasıl bir habitat a sahip olduğunu anlamıza yeterli.Lütfen sadece evcil hayvanlara değil vahşi doğa hayvanlarınada sahip çıkalım.Onlara lütfen yaşama şansı verin....
 
29-HAZİRAN-CUMA GECESİ SAAT 23.30'DA KRAL TV KONUŞAROCK PROGRAMINDA OBJEKTİF GURUBU KONUK OLACAK.SÖYLEŞİ'NİN YANI SIRA VE 6-7 PARÇA CANLI ÇALINACAK.


ÇALINACAK PARÇALAR:

1-LOŞ AKŞAMLAR
2-OTOBÜS
3-KERKÜK
4-KÜNYE
5-OÐLUM OÐLUM
6-YUH
7-CAN SUYU



11_31_05_07_10_17_56.jpg
 
demirdemir arkadsaşım gol olup yağıyomuşsun seni bizim trabzonspora alalım gol sıkıntısını bitirelim ne dersin
 
Eğer layığıyla yürütülebilirse çok büyük fayda sağlayacak bir proje. Umarım başarılı olur da çeşitli bölgelere odaklı kalmaktan ziyade genişler; çünkü ne yazık ki Türkiye'deki doğanın,doğal yaşamın sorunları bu kadarla bitmiyor.İnsanlarla doğa arasında kopuk bir ilişki var. :?
 
Objektif'in konuk olduğu Konuşarock, dopdolu, samimi, müzik dolu keyifli ve yer yer düşündüren bir program oldu...

Vecdi Yücalan'ın müzikal bilgilerinin sağlamlığını gördük, sıcak samimi havada geçen sohbette gerçek Türk rockçılarını bir kez daha tanıdık..

Umut zaman zaman bocaladı ama genel itibarıyla iyiydi, e tabii arada heyecanlanması doğal çünkü karşısında Türkçe rockın baba gruplarından biri oturuyo..

Objektif'in canlı performansı, son yıllarda TV'lerde gördüğüm en iyi Rock müziği icralarından biriydi.. çok iyiydiler (fazla spot ışığına rağmen:)) sıkı çaldılar iyi bastılar..

özellikle "Yuh" parçası yine çok etkileyiciydi, sözlere eşlik edip sağlam yuuuhhlar çektim.. çevreyi katledenlere yine kafamız bozuldu..

küresel ısınmayı yıllar öncesinden gündemine alan Objektif'i, küresel ısınmayla mücadele ettiklerini söyleyen çevreci kuruluşlar (hem de böyle bir dönemde) nasıl dikkate almayıp, içinde Objektif'in de sahne alabileceği etkinlikler düzenlemezler şaşırıyorum..

bugünkü hakiki rock müziğinden güç alarak söylemek lazım: Yaşasın Objektif!
 
Geri
Üst