Roulette (Alternatif) - Ankara

Çok iyi grupsunuz daha da iyi olacağınıza eminim.... Güzle şarkı seçimleri güzel performans..... Sahne de biraz daha hareket ;) ...
tebrikler.....
 
Dün akşam ilk konserimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz! :D Her türlü eleştiriye açığız... Yorumlarınızı beklioruz! Bi dahaki konserde görüşmek üzere... ;)
 
Erinch e burdan sevgilerimi yolluyorum bizi ilk gecemizde yalnız bırakmadığı için.Eleştirilerinden de çok memnun kaldım, şu ana kadr gelen eleştiriler bizi mutlu etti. :p

Caner beey,caner beey ilk konserimizdi yahu hepimizin biraz sap gibi durup konsantre bir şekilde çaldıını biliyorum fakat eleştirilerin için çok teşekkür ederim Hareket olacak hareket inşallah, gelecekteki projelerde. ;)

Bu arada Maevar: "Smells" konusunda eleştiriyi pek anlamadım?? merak ettim açıkcası, biraz daha açıklarsan sevinirim. Eleştirini sabırsızlıkla bekliyorum ,yanlış anlama sakın benimkisi sadece merak!
 
İlk konseriniz olmasına rağmen gayet başarılıydınız. Sahnede biraz daha hareketli olmayı başarabilirseniz herşey çok daha iyi olacak.

Burak zil için ayrıca teşekkür ederim, hayat kurtardın vallaha...
 
beyler ilk konseriniz olmasinia rahmen süperdiniz acaip coctuk walla gerisinin geleceginden eminim hersey iidi kendinize ii bakin byes...... amigo ya slm :D
 
Beyler kutlarm yaw hepinizi herkeshler cok beenmis :D bu arada su video kaset olayini nasi ayarlicas abe? Biriniz sunu kasetten DVD ye cektirsin, bi fotografcida, ondan sonra yollamasi daa kolay olur. Konusrz ondan sonrasini da su DVD ye cevirmeyi lutfen cabuk yapn! Tekrar tebrik ediorm beyler, umarim yakinda bende aranizda olablrm. Kendinize iii bakin!
 
beyler mutistiniz ve sizinle ne kdr gurur duysam az
cok sansliyim cunku sizin gibi arkadaslarim var
mertcan senide ilk defa dun aksam gordum ama eminim seninde onlardan bi farkin yok hepiniz cok ii cok yetenekli ve tertemiz kalpli insanlarsiniz..
gelelim dun aksama ilk konseriniz olmasina raamen yinede raattiniz ve cok gusel caldinizz fakat sahnede bi eksiklik vardi ama umarim dier konserlerde onuda yanimizda gorcez >yunus..

Yunuscum cidden grup arkadaslarin cok iidi kotu bi elestiri duycaani hic sanmiorm konser basinda kamera bosuldu ilk 3-4 sarkiyi fln cekemedim ama ondan sonrasini cekebildim ve en kisa zmnda eline gecicek kaset


MEHMET ALI BURAK MERTCAN BURAK VU YUNUS BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM
geleceeiniz var ben bundan eminim ve dunya durana dek yaninizdayimm
 
arkadaslari bi yanlislik oldu hemen telafi ediorm :)
MEHMET ALI BURAK MERTCAN MURAT VE YUNUS BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM

SAOL YUNUSCUM SENDE OLMASAN :D
 
Arkadaşlar hepinizi kutluyourm harbi çok güzel çaldınız, ilk defa çalmanızı hiç bahane olarak göstermediniz. Umarım her defa daha da iyi olursunuz. Seneye de grubun üyelerini korur ve yunus la beraber de daha da iyi olursunuz. Ortam olarak da güzel bi konserdi.
Valla yunus u da özledik, o da olsa keşke....
 
buraks demiş ki:
Bu arada Maevar: "Smells" konusunda eleştiriyi pek anlamadım?? merak ettim açıkcası, biraz daha açıklarsan sevinirim. Eleştirini sabırsızlıkla bekliyorum ,yanlış anlama sakın benimkisi sadece merak!

Açıklayım:

smells'i gerçekten çok kötü çalıp çok kötü söylediniz. Açıkcası bu şarkıyı çalarken hiç birbirinizi dinlemediğinizi düşündüm. Bana görebir şarkıyı hakkını vererek söleyemiyorsanız söylemeyin. onun yerine daha iyi söylediğiniz şarkılar seçebilirsiniz. Nirvana söylemek gerçekten zor iştir. Kolay değil öle gırtlak patlatmak.

Kısacası kötü bir seçim olmuş Smells sizin için.
 
Tebrikler kardeşlerim ;) Beklediğimden cok daha iyiydi ve calıstığınız sürece COK daha iyi olacaksınız eminim...
Burakcım senin kollarına sağlık kardeşim..
sevgiler hepinize
 
Saol guntouch, yorumların bizi çok sevindirdi eywallah sizden söz etmeye bile gerek yok zaten herşey ortada! :)

Bu arada Maevar ilk önce eleştirilerine açıklık getirdiğin için saol ama ben hala tam olarak anlayamadım: yani şarkıda brutal vokal olmadığı için mi şarkı kötüydü (yani vokalimiz KURT COBAİN gibi söylemediği için mi?) yoksa kötü çaldığımız için mi ? eğer şarkıyı kısalttığımız içinse buna mecburduk çünkü sahnedeki vaktimiz dolmuştu!
Bunada açıklık getirirsen seviniriz...

PS:Bende senin gibi NİRVANA ve Kurt Cobain hastasıyımdır ( yani galiba öylesin yorumlarına bakılırsa) , bu yüzden bu eleştirinin önemi benim için büyük işallah daha ii açıklarsın neyin kötü bulduğunu! Tekrar saol!
 
Saol oytunum, hata oldu olmadı diil fakat süre nedeni ile kısa kestik şarkıyı ama genelde millet "smells" de acaip coştu herkes bayaa beendi!
Tabiki farklı eleştiri gelecek açığız dediysek açığız!
 
slm.... valla hepinizzz çok iidiniz.... ilk konser için çook çook iyidinizz... tabe siiz bide yunus la dinnemek isitomm.. başarılarınızın devamınıı bekliozz..
 
Geri
Üst